Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU ISPADANJA

Ivica Olić doživio novu katastrofu, HSV teško poražen u Leverkusenu

Leverkusen
Reuters/PIXSELL
04.04.2015.
u 17:37

Završilo je 4:0 i time je HSV i dalje u zoni ispadanja, a da bi "pobjegli" iz nje trebaju dostići Hannover koji ima tri boda više

Ivica Olić zaigrao je svih 90 minuta u novom teškom porazu HSV-a, a ovaj put ih je s 4:0 svladao Bayer u Leverkusenu. Time je slavni klub sve bliže ispadanju i spas se ne vidi.

Već su u sedmoj minuti posrnuli kad im je zabio Castro, a u 44. je Kiessling zabio za rješenje priče. Još je u 56. to podebljao, a potom je Castro drugim pogotkom u 63. minuti postavio konačni rezultat. Time je HSV ostao u zoni ispadanja, na 16. su mjesti i imaju 25 bodova, 15. Hannover ima 28, baš kao i 14. Freiburg.

Pobjedom je Bayer i dalje na četvrtom mjestu, ima 48 bodova i bori se za treću poziciju, ali Borussia M. također igra odlično, pobijedila je kod Hoffenheima 4:1 i s 50 bodova ne dopušta nikakve promjene na ljestvici.

A pobijedio je i Wolfsburg protiv Stuttgarta 3:1 te nastavio lov na Bayern, dok je Stuttgart posljednji s 23 boda.

REZULTATI:

Bayer - HSV 4:0
Eintracht - Hannover 2:2
Freiburg - Köln 1:0
Hoffenheim - Borussia M. 1:4
Werder - Mainz 0:0
Wolfsbug - Stuttgart 3:1

kasnije:

Borussia D. - Bayern

>> Olić i Iličević s HSV-om potopljeni u Hoffenheimu, Bayern i dalje 'gazi'

Komentara 1

RI
rikavac
18:29 04.04.2015.

olicu sto ti je to trebalo da odes u HSV i jos das izjavu da si dosao da ga spasis. Mogao si bit gospodin i oprostit se od nogometa jer godine cine svoje.Ako ispane HSV bit ce da su zbog tebe ispali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije