Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Sportski direktor Buljan potvrdio da dvoboj sa Zagrebom vodi sadašnji stožer

Buljan: Neka Ante Miše ostane sve do zimske stanke

05.11.2008.
u 18:14

Napokon se netko u Hajduku drznuo i rekao nešto konkretno. Nije mnogo, ali izjava sportskog direktora Ivana Buljana barem je konkretna.

- Utakmicu sa Zagrebom vodit će Ante Miše i njegov stožer - kratko je kazao Buljan.

Sastanak s Mišom
Direktor Fredi Fiorentini i Buljan s Mišom i ostalima održali su sastanak, koji je bio više tehnički, dogovoralo se kamo će bijeli u izolaciju. Uglavnom, stožer Ante Miše dobio je mandat da vodi bijele u dvoboju sa Zagrebom.

A dalje - tko zna. Čini se da to ne zna ni sam predsjednik Mate Peroš. Jer, nitko ne može objasniti čemu toliko čekanje, pravljenje sprdačine od trenera i kluba. Ozbiljan klub, koji zna što želi, već bi imenovao Mišu, Kranjčara, Jurčića ili..., a ne ovako. Odugovlačenje jasno pokazuje nesigurnost. Obrazloženje da se ne želi pogriješiti pri izboru i da se čeka potpisivanje ugovora doslovno je smiješno. Kao, mnogo je tehničkih pojedinosti. Svašta, u doba tehnologije, kada se najveći svjetski ugovori potpisuju na daljinu, iz Hajduka nam serviraju priču o “mnogo tehničkih detalja”. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. No, to je Hajdukov problem. Odugovlačenjem samo potpiruju razne priče i poruke da čekaju mišljenje iz Zagreba.

Kritike Perošu
Ako je Peroš, mladi predsjednik, zaslužio sve pohvale za preoblikovanje kluba, sada je zaslužio maksimalne kritike, jer ostavio je dojam da se nije snašao u prvoj pravoj predsjedničkoj situaciji. Znamo da mu nije lako, valja balansirati između budućih vlasnika i sadašnjih problema. No, to je njegov problem, sada je shvatio da nije lako biti Hajdukov predsjednik. Uostalom, neki se dan zapitao ima li tomu kraja. Odgovor nije dobio, ali morao je znati da kada dođe u Hajduk - kraja nema.

A Ivan Buljan nam je i priopćio svoj stav. Istina, njega se mnogo ne pita, vodstvo kluba je sportskog direktora izbacilo iz pregovora i razgovora o treneru, ali Buljan barem, za razliku od svih koji se “brane šutnjom”, ima stav. Valjda je i njemu dosadilo ignoriranje.

- Želio bih da Ante Miše i njegov stručni stožer ostanu sve do zimske stanke - kazao je Buljan.

Sportski je direktor svoje rekao, a gdje se u međuvremenu zagubio Zlatko Kranjčar? Pristao je na sve uvjete koje je Hajduk ponudio, nešto je bilo sporno s pomoćnikom, ali i to je bio premostiv problem. Cico je u Zagrebu, jasno je dao do znanja da želi doći u Split i maksimalno poštuje zavjet šutnje koji je naredio Peroš. No, poziv iz Splita nikako da dođe pa Kranjčar i dalje stoji uz telefon.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije