Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN VAŽAN IGRAČ

Bruno Petković na pragu odlaska iz Dinama: 'Sprema se veličanstveni doček'

Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
23.08.2023.
u 09:56

"Navodi se da će uprava kluba organizirati veličanstvenu feštu za potpis Brune Petkovića, koji će sljedeći tjedan potpisati ugovor s Trabzonsporom."

Turski mediji pišu da još jedan važan igrač Dinama napušta klub. Riječ je o Bruni Petkoviću (28) za kojeg navode da će preseliti u Trabzonspor kod Nenada Bjelice.

"Kao što je svima poznato, Bruno Petković, bivši igrač trenera Nenada Bjelice u Trabzonsporu, jako je zainteresiran za dogovor s Trabzonsporom, unatoč ponudama drugih klubova", navode turski mediji i dodaju:

"Dok se ovaj tjedan očekuje da će Bruno Petković doći na popis, doznaje se da će to razdoblje biti duže.

Prema drugim navodima, navodi se da će uprava kluba organizirati veličanstvenu feštu za potpis Brune Petkovića, koji će sljedeći tjedan potpisati ugovor s Trabzonsporom."

Petković je u Dinamu od 2019. godine i od tada je odigrao 122 utakmice i zabio 37 golova. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 31 gol i postigao osam golova.

Komentara 14

FR
freeshooter
10:36 23.08.2023.

...ako ode još bilo tko poslije Šutala.. to će biti tako velika erozija od koje se Dinama neće oporaviti... zbogom europa, zbogom osvajanje prvenstva...ovo treba zaustaviti...

BA
bavovna
11:29 23.08.2023.

prodan je Livi, prodan je Šutalo, to je 30 mili.eura. dolazi još 14 mil.eura od prodaje Gvardiola+ lova od eura natjecanja! Cifra je preko 50 mil.eura!!!! DOSTA je bilo rasprodaje klupskog zlata (prvotimaca) koje su drugi stvorili i zaradili!!! izz Dinama više nitko ne smije otići, pogotovo za smiješne iznose koje nude za HR reprezentativce!!! bolej da Petko ode iduće godine besplatno, a da ove pomogne Dinamu u EL ! Ivanušec ima ugovor još 3 godine!!! halooo, ima li nekoga tamo tko vodi računa o interesima Dinama???? gdje su pojačanja nakon 50 mil.eura?!? samo mali Stojkovići igrač iz franc.2lige te japanac koji više ne igra nego igra?!?

BL
blekpanther
10:54 23.08.2023.

Neće dugo ni Bjelica u Turskoj sa svojom Balkan ekipom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije