Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PREDAHA

Bruno Marić prijavio trenera Hajduka: Nije mu bilo loše kad je išlo u njegovu korist

Bruno Marić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
15.11.2022.
u 12:40

- Gospodin Karoglan, on je 82. godište, on nema pojma kako se sudilo u Jugoslaviji. To samo govori o njemu. Nije mu bilo suđenje kao u bivšoj Jugoslaviji kad je taj isti sudac donio pogrešnu odluku u njegovu korist protiv Varaždina - istaknuo je.

Predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Bruno Marić, prijavio je trenera Hajduka Mislava Karoglana Disciplinskom sucu HNS-a Alanu Klakočeru.

- Mislim da se sudac izgubio, a da u jednom takvom tendencioznom suđenju, a ne tražim alibi za primljene golove, ovo malo podsjeća na Jugoslaviju u ono vrijeme - izjavio je Karoglan nakon susreta protiv Slaven Belupa (2:2).

Marić mu je odgovorio u nedjelju u emisiji MaxSporta.

- Gospodin Karoglan, on je 82. godište, on nema pojma kako se sudilo u Jugoslaviji. To samo govori o njemu. Nije mu bilo suđenje kao u bivšoj Jugoslaviji kad je taj isti sudac donio pogrešnu odluku u njegovu korist protiv Varaždina. To je licemjerstvo, huškanje, populističke izjave u kojima traži alibi za svoj neuspjeh. Ali neće mu to uspjeti, nisu ljudi ludi - kazao je.

>> Potukli se Boysi i Torcida

 

Komentara 10

Avatar white socks
white socks
12:54 15.11.2022.

U jugoslaviji se sudilo u korist hajduka. Partizanski Hajduk zakićen crvenom zvijezdom petokrakom je bio omiljeni klub vladajućih kominista.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:35 15.11.2022.

Marić je u pravu i dobro govori, suđenje nije bilo na nivou Jugoslavije. Suđenje je bilo na nivou širića, djedovića i mamića, a obzirom da je to marić direktno osobno prolazio i živio i svjedočio po sudovima u korist osuđenih lopova

KL
Klavocin
13:54 15.11.2022.

Ma kmečavci nek vam sudi ivoševića, predsjednik sidačkog saveza karoglana kad dobije otkaz, već imate kustić, a ne smijete zaboravit ćopavog za počasnog člana, jer ste za njega osvojili zadnje prvenstvo, naravno uz krađu. Slučaj tomić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije