Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO BOŽINOVIĆ

Bruno Marić podnosi kaznenu prijavu, on i obitelj mogli bi dobiti zaštitu policije

Zagreb: Komisija nogometnih sudaca HNS-a o slu?aju 'VAR'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
01.03.2024.
u 12:39

"Burno Marić podnosi kaznenu prijavu policiji zbog prijetnji njemu i njegovoj obitelji. Policija će postupiti prema protokolu u tim slučajevima, a bude li potrebe, mogli bi odrediti zaštitu za njega i njegovu obitelj,“ rekao je Božinović

Predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruno Marić podnio je ostavku na dosadašnju dužnost. Dosadašnji predsjednik Komisije podnio je ostavku na svoju dužnost te u razgovoru s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem iznio osobne razloge zbog kojih je donio takvu odluku. 

Podsjetimo, Bruno Marić je u srijedu održao izvanrednu konferenciju za medije u kojoj se osvrnuo na najnoviji skandal koji potresa hrvatski nogomet. Curenje VAR snimki potaknulo je prigovore oko sudačkog odlučivanja na utakmicama HNL-a. Prva snimka koja je došla u javnost bila je ona sa susreta Varaždina i Hajduka u 24. kolu. Tri su situacije dovedene u pitanje, a Hajduk ih je čak objavio na službenim kanalima tražeći očitovanje od Komisije sudaca. Marić je na spomenutoj konferenciji utvrdio kako su odluke ispravne.

VEZANI ČLANCI:

Po svemu sudeći, Mariću i njegovoj obitelji prijete, zbog čega se odlučio povući. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio je da je podnio kaznenu prijavu.

"Burno Marić podnosi kaznenu prijavu policiji zbog prijetnji njemu i njegovoj obitelji. Policija će postupiti prema protokolu u tim slučajevima, a bude li potrebe, mogli bi odrediti zaštitu za njega i njegovu obitelj“, rekao je Božinović za Novu TV.

Komentara 6

Avatar Thor
Thor
13:15 01.03.2024.

Huligani nam kadroviraju po institucijama, djelatnici HNSa dilaju transkripte medijima, političari s juga države svako malo prozivaju HNS i sudačku organizaciju. Izloženi smo luđačkom bjesnilu frustriranih hajdukovac koji svoje neuspjehe prijiciraju u druge i konstruiraju teorije urote. Vrijeme je da se zaštite institucije i njihovi djelatici. Zašto policija nije uhitila vodstvo Torcide nakon one odvrate poruke na društvenim mrežama?

IG
IgorY
14:45 01.03.2024.

Gdje je sada uprava Hajduka da reagira na gnjusne poruke Torcide, gdje je gradonačelnik Splita ? Gdje su na kraju premijer i predsjednik države koji komentiraju svakakve bedastoće ali ovdje na poziv na linč ne reagiraju. Jasno i te huliganskeiganske bande su biračko tijelo pa se i oko njih taktizira. Sramotno i jadno. Čemu ih se ne zabrani ? Da su tako nešto izrekli o nekakvom LGBT- ovcu odmah bi bilo hapšenja i svi bi se javljali. Ovako opet ništa. Sramota. Što će riješiti kada ne mogu riješiti huliganske bande.

KA
kanđija
13:01 01.03.2024.

Sada ćemo vidjeti tko vodu nosi a tko je ulijeva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije