Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNE SLIKE

Pogledajte kako su navijači Hajduka 'podivljali' nakon 'Marićeva penala'

Poljud
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/11
19.09.2015.
u 20:15

Policija se morala pojaviti na tribinama da smiri Torcidu, ali daleko od toga da su samo najžešći navijači Hajduka doslovno podivljali nakon dosuđenog jedanaesterca

Angelo Henriquez promašio je udarac s bijele točke i u 10. kolu Prve HNL te propustio donijeti Dinamu sva tri boda. Netko bi pomislio da je to nesreća, ali velika je sreća što loše odluke suca Brune Marića nisu presudile bijelima jer tko zna kakvi bi neredi nastali kad je i ovako bilo poprilično napeto.

Policija se morala pojaviti na tribinama da smiri Torcidu, ali daleko od toga da su samo najžešći navijači Hajduka doslovno podivljali nakon dosuđenog jedanaesterca u trećoj minuti sudačke nadoknade, živci su "pukli" i onim mirnijima na drugim tribinama, kao i dužnosnicima Hajduka, zbog čega će svakako uslijediti kazne.

Naime, po završeteku utakmice pokušali su Ljubo Pavasović Visković i Goran Vučević doći do Brune Marića i njegovih pomoćnika te im "objasniti neke stvari", ali u tome su spriječeni od zaduženih za održavanje reda na utakmici.

Sve u svemu, ružne su to slike i potpuno nepotrebne, ali nezadovoljstvo je odavno probilo sve okvire i na ovaj način će se samo nastavljati. Već u startu nije trebao suditi Bruno Marić jer osim što je sudio prošli derbi (1:1), u Splitu nemaju dobra iskustva s njime. Moglo se pronaći "solomonsko rješenje" i dodijeliti derbi nekom drugom.

Ovako smo svjedočili jednom poprilično pogubljenom čovjeku, koji se okitio nogometnim Oscarom za najboljeg suca u Hrvatskoj, ali to je još jednom propustio pokazati široj javnosti.

Stoga, uistinu sreća da Angelo Henriquez nije bio precizan, bio bi to težak poraz, ne samo za Hajduk već i hrvatski nogomet. A dodatnih poraza u ovako zatrovanoj atmosferi ipak ne treba.

>> Ćorić: Bilo je kontakta kod jedanaesterca; Ademi: Ovo je realan rezultat

>> Pletikosa: Tužno da jedna osoba pokvari derbi. Burić: Dečki su zaplakali

>> Kad sudi Bruno Marić, Dinamo teško pobjeđuje

>> Bruno Marić pokvario derbi, Dinamo bez gasa!

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Komentara 67

DU
Deleted user
20:23 19.09.2015.

Pa zar je i kum Ljubo huligan ?Ili se samo uvlači huliganima? Ili daje primjer kako se treba ponašati jedan predsjednik uprave ? A możda je samonervozan što sebliže izbori,a onda bi se mogla promijeniti postava u poreznoj upravi pa navrate na Poljud ?Ma ne,nije,to !Na Poljudu je sve čisto,kaže Brbljić !Prodali smo 8 igraća za 450 000 eura !

Avatar cluesblues
cluesblues
20:37 19.09.2015.

bas njima treba razlog da "podivljaju" - to je takav mentalitet i (ne)kultura, kad nede na silu onda ostaje divljanje...

ZE
ZemljaJeRavna
20:45 19.09.2015.

Penal čist ko suza. Hajduk je igrao solidno, međutim Dinamov golman je branio odlično i na kraju je podjela bodova najpravednija. A tom Pavasoviću huliganu, treba zabraniti rad u nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije