Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tresli mreže

Brozović zabio Milanu, Ibanez glavni s dva gola u pobjedi Zvezde

Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.08.2015.
u 09:00

TIM trofej je pripao Milanu koji je pobijedio gradskog rivala te Sassuolo

U Reggio Emiliji se u srijedu navečer odigrao tradicionalni trokut turnir u kojem su sudjelovale tri momčadi Milan, Inter i Sassuolo, a koje su odigrale međusobno po 45 minuta. TIM trofej pripao je Milanu koji je pobijedio gradskog rivala te Sassuolo nakon 11-eraca, piše Goal.

Prvu utakmicu odigrali su Inter i Milan u kojoj su slavili rossonerri golovima Alberta Bertolaccija u 3. i Carlosa Bacce, koji je zabio svoj prvijenac u 20. minuti. Počasni gol za nerazzurre zabio je Marcelo Brozović, koji je povukao s lijeve strane prema rubu 16-erca i pogodio desni donji kut.

 

Alex je do kraja utakmice dobio crveni karton. Mateo Kovačić igrao je svih 45 minuta, a Brozović je ušao u igru u 25. minuti.

U drugom okršaju Inter je ponovo izgubio, ovaj put od Sassuola, koji je slavio 1:0 golom Defrela u 23. minuti. Brozović je igrao od prve minute, a Kovačić je bio na klupi.

Šime Vrsaljko dobio je priliku u drugom susretu Sassuola, kojeg su do trofeja dijelile sekunde. Do treće minute nadoknade su vodili da bi Nocerino izjednačio na 1:1. Rossoneri su naposljetku slavili nakon raspucavanja 5:4.

Zanimljivo, nogometaši Milana i Intera u Reggio Emiliju doputovali su zajedno u istom vlaku.

TIM trofej:

Inter – Milan 1:2 (Brozović 31 / Bertolacci 3, Bacca 20)

Inter – Sassuolo 0:1 (Defrel 23)

Milan – Sassuolo 1:1 (Nocerino 45 / Duncan 7) 5:4 nakon jedanaesteraca

Dodajmo kako je Argentinac s hrvatskom putovnicom, Luis Ibanez, bio prvo ime Crvene zvezde u pobjedi nad Čukaričkim u petom kolu srbijanske Superlige. Postigao je dva pogotka i asistirao za treći.

Prvo je pogodio iz slobodnog udarca u 56. minuti, četiri minute poslije bio je precizan s bijele točke, a u 88. minuti dodao je Kataiju za konačnih 3:1. 

 

>>Kovačić u problemima, pogledajte početnih 11 nogometnih velikana

Komentara 4

MA
mamunamegalo
10:25 13.08.2015.

Koji je taj ibanjez?

ZG
zg223
16:07 13.08.2015.

sad slijede i dnevni izvjestaji iz zvezde zbog ovog poluigraca????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije