Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prate ga

Brozović korak bliže Arsenalu, pregovori u studenom u Londonu

Marcelo Brozović
Igor Kralj/PIXSELL
14.10.2014.
u 13:17

Hrvatska će se 12. studenoga u Londonu sučeliti SAD-u, a tih bi se dana pregovori Dinama i Arsenala trebali dodatno "zakuhati".

Marcelo Brozović i u Osijeku je bio pod budnim okom predstavnika brojnih klubovima. A svoje su mjesto na tribinama osječkog Gradskog vrta našli skauti Arsenala, koji su bili vidno zadovoljni posljednjem reprezentativnom predstavom Dinamovog veznjaka.

Hrvatska će se 12. studenoga u Londonu sučeliti SAD-u, a tih bi se dana pregovori Dinama i Arsenala trebali dodatno "zakuhati".

Što o svemu tome kaže Brozovićev agent pročitajte na portalu Goal.com.

>>Brozović je na pravom putu do Arsenala

>>'Brozović je bio na pragu Milana i Intera, ali Dinamo nisu zadovoljile ponude'

Komentara 7

PA
pappmisi
15:59 14.10.2014.

Prije 25-30 godina nismo mogli prodati talente Mlinaric,Deveric, Kranjcar/ Rapid? U p.m:/ ZAJec /Panathinaikos U pm/ i mnogi drugi A SADA ne valja jer prodajemo Arsenalu, Realu, INteru i tako tim malim klubovima, DAJ razmislite malo prije sto komentarise.

Avatar Django
Django
15:33 14.10.2014.

NIšta ti ne kužiš! Treba znati uvaliti ovakvog balvana za 10-tak milijuna. Da "dobar hakler"!?

DU
Deleted user
16:50 14.10.2014.

Za Brozovića se interesiraju top klubovi poput Arsenala. Dakle svi zlonamjerni ,ljubomorni komentari su suvišni. Brozoviću svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije