Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni nogomet

Brozović igrao u preokretu Al Nassra, Mudrik zabio prvijenac za Chelsea

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Ahli
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
02.10.2023.
u 23:48

Chelsea je protiv Fulhama poveo u 18. minuti, a strijelac je bio Mihajlo Mudrik. Bio je to premijerni pogodak 22-godišnjeg Ukrajinca u dresu Chelseaja

U dvoboju sedmog kola talijanske Serie A nogometaši Monze su ostvarili prvu gostujuću pobjedu u sezoni, svladali su Sassuolo 1:0. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Colombo u 66. minuti. Hrvatski reprezentativac Martin Erlić je odigrao cijelu utakmicu za Sassuolo koji je time upisao četvrti poraz u sezoni. Mirko Marić je, pak, odgledao dvoboj s gostujuće klupe za pričuve. 

Pogodaka nije bilo u ogledu Torina, sastava kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić, i Verone. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić za Torino je igrao od 54. minute.

U posljednjem dvoboju sedmog kola Serie A nogometaši Fiorentine su na svom stadionu pobijedili Cagliari 3:0. Bodove protiv posljednje momčadi na ljestvici Fiorentina je osigurala u uvodnih 20 minuta susreta kada je zabila dva pogotka. Prvo je Argentinac Nico Gonzalez u trećoj minuti načeo goste sa Sardinije, dok je u 21. Dossena pogodio vlastitu mrežu. U sudačkoj nadoknadi, u 93. minuti, Nzola je okrunio domaći kontranapad i postavio konačnih 3:0.

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je u udarnoj momčadi Fiorentine, a zamijenjen je u 64. minuti. Ova pobjeda podigla je Fiorentinu na peto mjesto ljestvice.

Tek drugu prvenstvenu pobjedu u sezoni upisali su nogometaši Chelseaja koji su kao gosti, u zadnjem susretu sedmog kola engleske Premier lige, svladali Fulham 2:0.

Utakmica je riješena u samo dvije minute prvog poluvremena. Chelsea je poveo u 18. minuti, a strijelac je bio Mihajlo Mudrik. Bio je to premijerni pogodak 22-godišnjeg Ukrajinca u dresu Chelseaja. Već u sljedećem napadu bilo je 2:0, a grešku domaćeg sastava iskoristio je strijelac Borja.

U posljednjem ogledu osmog kola španjolske La Lige, nogometaši Las Palmasa pred svojim navijačima su slavili 2:1 protiv Celte koja je vodila do 84. minute. 

Svi su pogoci postignuti u drugom poluvremenu, a gosti iz Viga su poveli u 67. minuti kada je domaću mrežu naciljao Grk Douvikas. No, u završnici je uslijedio preokret. Prvo je u 84. iz jedanaesterca na 1:1 izjednačio Jonathan Viera, dok je drugu pobjedu sezone Las Palmasu osigurao Marc Cardona golom u 97. minuti. Bila je ovo prva utakmica sezone u kojoj je Las Palmas postigao više od jednog pogotka unutar 90 minuta.

Nogometaši Al Nassra ostvarili su u drugom nastupu skupine E azijske Lige prvaka i drugu pobjedu, na domaćem terenu su svladali tadžikistanski Istiklol 3:1.

Gosti su vodili 1:0 na poluvremenu nakon pogotka Sebaija, no klub iz Saudijske Arabije okrenuo je rezultat u nastavku. Prvo je izjednačio Cristiano Ronaldo u 66. minuti, a potom je dva pogotka postigao brazilski igrač Talisca, koji je golovima u 72. i 77. minuti postavio konačnih 3:1.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović bio je u udarnoj momčadi Al Nassra te je igrao do 83. minute.

>> Večernjakov novinar Tomislav Dasović donosi detalje UEFA-ine kazne zbog ustaške zastave: 'Ovo je velika pobjeda'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije