Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Vlaović

Brončani vatreni za VL: 'Dvije stvari nedostaju kod Petkovića, a Ivanović nije bio Dinamov propust'

03.11.2023.
u 10:23

'Njegov stil igre se zna, kao i kvalitete i manjkavosti u napadačkom dijelu. Složni smo svi da bi više trebao biti u šesnaestercu. No, razvio je svoj stil igre, koji ga je doveo i pred transfer, došao je do pozicije praktično reprezentativnog prvog izbora' kaže nam bivši golgeter i nekadašnji reprezentativac koji je nastupao za Padovu, Valenciju, Panathinaikos, Dinamo i Osijek.

Komentara 1

EJ
ejStef
12:36 03.11.2023.

Petković je danas 50% Dinama, čak i više nego Livaja u Hajduku. Toliko o Dinamovom igračkom kadru... A skautska služba u Dinamu ili ne postoji ili je ispod svake razine, tako da je pričanje o propustima bespredmetno. Ako Jakirović preživi do zime, onda ćemo vidjeti da li će se nešto uspjeti dovesti da se malo popravi i poveća kadar... Mada ne vidim kako, treba pobijediti u KL, treba pobijediti Rijeku i Osijek, a kakve igrače ima, pitanje je da li će pobijediti uopće i Varaždin ako se Petković ne oporavi. Od relativno dobrih i dobrih igrača Jakirović ima 2 desna beka, 1 desno krilo, 1 stoper, 1 napadač i više veznih igrača te od toga treba složiti ekipu. S time da je golman ogroman problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?