Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA BOLJE'
Povratak na članak

Brončani 'vatreni' otvoreno o dočeku i polufinalu SP-a. Najavio je: Idemo po zlato!

"Osjeti se umor, ali nema mi ljepše stvari od dolaska u Zagreb. Najsretniji sam, ovdje napunim baterije, još sam tu nekoliko dana i onda se vraćam u Francusku", poručio je hrvatski reprezentativac

Komentari 1

PL
plajo
09:56 22.12.2022.

Dvije najbolje utakmice na SP smo odigrali kad je umjesto Kramarića u špici igrao LIvaja (Kanada i Maroko ) , onaj njegov kratki pas za Oršića je bio kao na tacni, da se razumijemo nije ni on savršen, ali mi za tu poziciju nemamo boljeg, zato ako je Dalić pametan prvih 11 za finale Lige nacija moraju bit : Livaković, Juranovič, Šutalo, Gvardiol, Sosa ,Broz, Kova,Modrić, Perija,Kramarić i livaja , i važno je napraviti prave zamjene na vrijeme ,a to je oko 60-70 minute, uvesti svježe snage, Petka,Oršu, Majera, Pašalića ...a u kvalifikacijama polako davati sve više šanse i mladom Sučiću ....tu su još Ivušić, Erlić, Vlašić, Barišić...sve odlični igrači .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.