Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Brodosplit u Kninu nakon produžetaka osvojio naslov prvaka

'Sport - 16.05.2009. Split, Hrvatska - Vecernjakov malonogometni turnir, Potpican - Brodosplit inzenjering Photo: Vanja Zubcic - Vecernji list'
'Vanja Zubcic - Vecernji list'
15.06.2011.
u 10:26

Malonogometaši Brodosplit Inženjeringa u odlučujućoj su, trećoj, finalnoj utakmici svladali Kijevo u Kninu (5:3) i osvojili sedmi naslov prvaka Hrvatske u povijesti

O pobjedniku su odlučivali produžeci jer je u osnovnom dijelu bilo 2:2.

Gosti su došli u vodstvo preko Osibova (3. minuta), no za Kijevo je u 4. zabio Palavra. Kijevo je u 13. minuti imalo vodstvo nakon pogotka Babića i držalo ga sve do 11 minuta prije kraja. Tada je Marinović pogodio za 2:2. U produžecima za Splićane su zabili Laura, Marinović i Osibov, a za Kijevljane je uspješan bio Bogdanović.

Komentara 1

GI
GIUSEPPE6464
11:36 15.06.2011.

odlična utakmica, fala, SPRTV što prenosi futsal, bolje je nego veliki nogomet, dinamičnije, sve 5

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije