Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijava protiv Markulina

Brleković: Telefonsko odlučivanje i sjedničenje graniči s kriminalom

Robert Markulin
VL
13.12.2010.
u 10:57

Kandidat za predsjednika HNS-a Igor Štimac podnijet će danas policiji kaznenu prijavu protiv Roberta Markulina, predsjednika Udruge prvoligaša

Kao razlog kaznene prijave Štimac navodi “pokušaj organiziranja sjednice Udruge prvoligaša putem dopisa-telefaksa radi izbora zastupnika Udruge u Skupštinu HNS-a”.

U kaznenoj prijavi navode se članci koje je, tvrdi Štimac, Markulin prekršio kao predsjednik Udruge 1. HNL.

Predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Ivan Brleković također tvrdi da Udruga prvoligaša ne može glasati posrednim putem te tvrdi da je to bilo moguće do 2009.

– Markulin se drži Statuta iz 2001. prema kojem je to bilo dopušteno, ali prema novom Statutu iz 2009. to više nije moguće. Prema tome, telefonsko odlučivanje ili slanje glasova telefaksom protuzakonito je i na rubu kriminala.

A u pravnom ratu koji se zakuhao u borbi za HNS Štimčev je tabor iskopao da Markovićev mandat istječe 15. prosinca, dva dana uoči Skupštine. Stoga, tvrdi Štimac, Marković ne dolazi na Skupštinu kao predsjednik te ne bi smio imati pravo na dodatni treći glas iz redova Zagrebačkog nogometnog saveza.

Ključne riječi

Komentara 7

VO
vojvo
12:03 13.12.2010.

brlekoviču ti trebaš prvi iči u zatvor kolike si štete napravio sa svojim odlukama kontara zagrebačkog nogometa

JM
ja-ma
12:10 13.12.2010.

Jao,jao,ali nam gori pod petama!!!Štico podiže kaznenu prijavu.Hahahaha!Moram se nasmijati jer kada se sjetim Sinovčića drugo mi ni ne preostaje.I da pohvataš sve te glasove opet nećeš pobijediti,jadniče!

NI
Nikos
11:04 13.12.2010.

Brlekoviću, sada bi malo bio tajnik HNS-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije