Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BBC TELEVIZIJA

Britanski komentator: Mislim da bi Đoković na izborima Srbije uvjerljivo pobijedio

Novak Djokovic lors du tournoi de Wimbledon
Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage
06.07.2022.
u 12:09

- Zanima me hoće li jednog dana otići u politiku u Srbiji i postati predsjednik. Mislim da bi uvjerljivo pobijedio - rekao je komentator.

Tijekom prijenosa pobjede Novaka Đokovića koji je dramatično preokrenuo Talijana Jannika Sinnera s 3:2 u setovima (5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2) na britanskoj javnoj BBC televiziji dogodila se jedna zanimljiva situacija.

Komentator BBC-a Chris Bradnam je tijekom prvog seta, kada su se u prijenosu vidjeli navijači sa srpskom zastavom, pričao o podršci jednom od najboljih tenisača svih vremena.

- Uvijek ima puno navijača koji ga strastveno prate gdje god igrao - rekao je komentator BBC-a, pa dodao:

- Zanima me hoće li jednog dana otići u politiku u Srbiji i postati predsjednik. Mislim da bi uvjerljivo pobijedio.

Đoković sad niže ogroman niz od 26 pobjeda na travi, već pet punih godina nije izgubio na ovoj podlozi. Ne znamo kakav bi bio u politici, kako sugerira poznati britanski komentator, ali u tenisu je maestralan, s već 11 polufinala Wimbledona te upisanih šest naslova.

 

Komentara 3

NI
nipos
15:30 06.07.2022.

Toj pobjedi treba nazdraviti čašicom rakije čudnog imena ( čim spomenem rakiju čudnog imena brišu me).

JU
JustinCase
12:53 06.07.2022.

Ma sta Srbije, predsjednik evropske unije moze da postane ili glavni tajnik UN.

Avatar Mudlin
Mudlin
13:48 06.07.2022.

Izvjesna aktivnost vaše mame i susjedovog Campija. Pa i dalje davite civilizaciju sa zapadnim turčinima trofazne orijentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije