Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biciklizam

Britanac Thomas pobijedio Contadora

Geraint Thomas
Foto: Press Association/Pixsell
14.03.2016.
u 07:00

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (Tinkoff), posljednju je, 134 km dugu etapu, završio na 79. mjestu s 11 minuta i 44 sekunde zaostatka za pobjednikom.

Britanski biciklist Geraint Thomas (Sky) postao je u nedjelju pobjednikom jednotjedne etapne utrke Pariz - Nica, zaostavši u posljednjoj etapi za Španjolcem Albertom Contadorom (Tinkoff) za pet sekundi, ali je u konačnici imao četiri sekunde bolje ukupno vrijeme. 

Pobjednik posljednje etape bio je Belgijac Tim Wellens (Lotto Soudal) koji je u završnom sprintu bio brži od Contadora i prošlogodišnjeg pobjednika Australca Richieja Portea, oduzevši tako dragocjeni vremenski bonus koji bi Španjolcu donio treći trijumf na ovoj prestižnoj utrci.

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (Tinkoff), posljednju je, 134 km dugu etapu, završio na 79. mjestu s 11 minuta i 44 sekunde zaostatka za pobjednikom. U ukupnom redoslijedu Kišerlovski je osvojio 58. mjesto, a za Thomasom je zaostao 35 minuta i 33 sekunde.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije