Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PODVIG

Briljantni Novak Đoković dobio Sinnera i rekordni sedmi put osvojio završni turnir sezone

ATP Finals
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/5
19.11.2023.
u 20:13

Đoković se u torinskom finalu ne bi ni našao da ga onamo nije praktički doveo Sinner JE pobjedom protiv Holgera Runea u posljednjem kolu grupne faze olakšao put Srbinu do same završnice. Finale je bio drugi ogled 22-godišnjeg Talijana i 14 godina starijeg Đokovića na turniru u Torinu.

Najbolji tenisač današnjice Novak Đoković pobijedio je Talijana Jannicka Sinera u Torinu sa 6:3, 6:3 i osvojio sedmi trofej završnog mastersa u Torinu što je apsolutni rekord. Šest naslova pobjednika na završnom turniru najboljih ima Švicarac Roger Federer, dok su pet puta najbolji bili legendarni Pete Sampras i Ivan Lendl.

GALERIJA Đoković osvojio rekordni sedmi Masters

ATP Finals
1/5

Đoković se u torinskom finalu ne bi ni našao da ga onamo nije praktički doveo Sinner JE pobjedom protiv Holgera Runea u posljednjem kolu grupne faze olakšao put Srbinu do same završnice. Finale je bio drugi ogled 22-godišnjeg Talijana i 14 godina starijeg Đokovića na turniru u Torinu.

VEZANI ČLANCI:

Ranije u skupini Sinner je u maratonskom meču pobijedio Đokovića 7:5, 6:7(5), 7:6(2). Đoković odlazi kući sa bogatom zaradom od ukupno 4.41 milijun dolara. 

 

Ključne riječi

Komentara 21

DA
Dax43xaD
21:00 19.11.2023.

Svaka cast, Nole! Lik gazi i ne izdgleda kao da bu tak brzo stao...zabavno je gledat ga kak se igra s ovom djecicom. Jos puno spinata moraju pojesti, a i kad pojedu, pitanje je hoce li mu se ikada pribliziti po uspjesima

BO
Borat
21:00 19.11.2023.

Jedan je Nole! 💪💪💪

AS
Asirijac
21:10 19.11.2023.

Da mu je Ivanisevic ranije dosao imao bi duplo vise Grand Slam-ova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije