Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BEZ LICENCE

Brezni je Špacu pustio na klupu zbog starih zasluga

Stanko Poklepović
Ivo Čagalj/Pixsell
03.03.2010.
u 18:40

- Nije Poklepović bilo tko, on ne treba dokazivati da je trener - kaže HNS-ov povjerenik Josip Brezni. Stvar je administracije.

Stanko Poklepović u službenom je zapisniku u dvoboju protiv Slavena Belupa bio upisan kao trener, ali kraj njegova prezimena nije stajao broj licencije. Naime, Poklepović još nema licenciju, ali povjerenik Prve HNL Josip Brezni dopustio mu je da sjedi na klupi.

Predstavnik kluba

– Hajduk je zatražio da Poklepović sjedi kao predstavnik kluba, poslao mi je takav dopis, ali to nije bilo potrebno. Pa, nije Poklepović bilo tko, bio je i izbornik hrvatske reprezentacije. Valjda ne treba dokazivati da je trener – objasnio je Brezni.

Plaćeno 150 tisuća eura

Inače, Poklepović nije ni mogao dobiti licenciju već na početku prvenstva jer Hajduk u tom trenutku nije raskinuo ugovor s bivšim trenerom Edoardom Rejom.

– Sve je u redu, postupak Poklepovićeva licenciranja je u tijeku – kazao je direktor Hajduka Josip Grbić.

Znači, Hajduk je raskinuo ugovor s Rejom, čekalo se da Lazio uplati 150 tisuća eura odštete bijelima. Sve je to obavljeno i sada ne bi trebalo biti prepreke da Poklepović dobije licenciju i u susretu s Interom u Zaprešiću sjedi na klupi.

– Ostalo je da Poklepović i Hajduk odrade administrativne stvari, nikakvih zapreka ne bi trebalo biti. Znam da su Poklepović i još neki zaslužni treneri provedeni kroz tečaj za pro-licencije. Koliko znam, nema nijedne prepreke da Poklepović dobije licenciju. Klubovima dopuštamo i mjesec dana da se riješi administracija kada su u pitanju promjene trenera – kazao je Brezni.

Ostaje nejasno zbog čega je Poljud toliko dugo čekao na raskid ugovora s Edoardom Rejom.

A valjda Poklepović i Hajduk neće imati teškoća s verifikacijom ugovora, što je obezno kako bi licencija bila valjana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije