Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLIMENT

Brendanu Rodgersu je primjer odličnog veznjaka naš Luka Modrić

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
03.02.2015.
u 15:24

- On ne postiže mnogo pogodaka, ali je svjetska klasa. Modrić je igrač kontinuiteta - rekao je Rodgers.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers dao je našem reprezentativcu Luki Modriću veliki kompliment jer način njegove igre uzima kao primjer za ono kako treba igrati jedan moderni vezni igrač.

Usporedbu je povukao kad je odlučio pohvaliti svog igrača Philippea Coutinha, koji je potpisao ovog tjedna petogodišnji ugovor s Liverpoolom.

- Ako tražite takav tip igrača, onda pogledajte Modrića. On ne postiže mnogo pogodaka, ali je svjetska klasa. Modrić je igrač kontinuiteta. Uzima loptu na sredini terena, dodaje, šalje lopte iz pozadine i postiže čudesne pogotke udarcima izvan kaznenog prostora. On je vrhunski igrač koji je važan, jer momčadi otvara sredinu terena - rekao je Rodgers.

>> Igrači Reala obožavaju Modrića, evo što misli Brazilac Marcelo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije