Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Brekalo s Fiorentinom nakon preokreta izbacio Bragu, prošli još Lech, Basel i Anderlecht

Europa Conference League - Play-Off Second Leg - Fiorentina v S.C. Braga
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/3
23.02.2023.
u 23:25

O tome tko će proći dalje u jednoj su utakmici odlučivali jedanaesterci. Izbačenim Turcima VAR je poništio dva pogotka, a u pobjedi Poljaka cijeli je susret igrao naš Antonio Milić.

Nogometaši poljskoga Lecha, švicarskog Basela, belgijskog Anderlechta i talijanske Fiorentine izborili su osminu finala Konferencijske lige. Anderlecht je boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminirao Ludogorec. Belgijanci su večeras u regularnom dijelu slavili s 2-1, a rezultat prvog susreta u Bugarskoj bio je 1-0 za Ludogorec, pa su o plasmanu dalje odlučivali kazneni udarci.

Strijelci za Anderlecht bili su Franco Russo (13-ag) i Jari Vershaeren (68) a za Bugare Igor Thiago u 71. minuti. Precizni s "bijele točke" za Anderlecht bili su Rafaelov, Vertogen i Versharen, dok su sva tri bugarska igrača promašila.

Basel je doma s 2-0 porazio Trabzonspor i poništio poraz (0-1) iz Turske. Trabzonspor je imao i dosta nesreće jer im je čak dva gola poništio VAR, a Bakasetas je u 27. minuti promašio i penal.

Fiorentina je u prvom dvoboju s 4-0 slavila kod Brage, a u Firenci su Talijani bili bolji s 3-2, nakon što je portugalska momčad povela s 2-0. Od 74. minute je za Viole igrao i Josip Brekalo.

Poljski Lech je kod kuće dobio s 1-0 norveški Bodo/Glimt i prošao nakon 0-0 iz Norveške. Gol vrijedan prolaza zabio je Šveđanin Mikael Ichak u 76. minuti, a Antonio Milić je odigrao cijeli susret za Poljake.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije