Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U MAKSIMIR?

Brekalo igra zadnju utakmicu za Fiorentinu i dolazi u Dinamo? Naš prvak dobio je konkurenciju

Italian soccer Serie A match - ACF Fiorentina vs US Salernitana
Valentina Giannettoni/IPA Sport / ipa-agency.net
02.01.2024.
u 15:10

Fiorentina ga je platila Wolfsburgu 1.7 milijuna eura, ali rado bi ga se riješila zbog velike plaće. Jakirović je na press konferenciji uoči priprema izjavio kako žele dovesti Brekala te Arbera Hoxhu iz Slaven Belupa.

Talijanski mediji raspisali su se o tome da će Josip Brekalo uskoro napustiti Fiorentinu i potpisati za drugog poslodavca. Navodno su u ozbiljnoj utrci za krilnog napadača vatrenih zagrebački Dinamo ali i Bologna koja bi ga mogla dovesti na posudbu s pravom otkupa ugovora. 

GALERIJA Demokracija je stigla u Dinamo

Italian soccer Serie A match - ACF Fiorentina vs US Salernitana
1/7

- Hrvatsko krilo može se vratiti u domovinu jer u Fiorentini ima malo prostora, a ono prilika što je dobio nije iskoristio zato što je igrao loše. Ove sezone je u 15 nastupa postigao jedan gol, ali je posljednji nastup kao prvotimac u Serie A imao prije više od dva mjeseca. Nakon toga je u osam utakmica dobio samo 17 minuta protiv Salernitane i sve to ga usmjerava da se nakon sedam godina u Njemačkoj i Italiji vrati doma. Na to ukazuje to što je već ostvaren kontakt s Dinamom i Hajdukom. Prvi dani nove godine mogli bi donijeti rasplet ove priče - javili su Talijani, iako je kasnije demantirano da ga želi Hajduk. 

VEZANI ČLANCI:

Fiorentina ga je platila Wolfsburgu 1.7 milijuna eura, ali rado bi ga se riješila zbog velike plaće. Jakirović je na press konferenciji uoči priprema izjavio kako žele dovesti Brekala te Arbera Hoxhu iz Slaven Belupa. Brekalo će za vikend na gostovanju kod Sassuola odigrati posljednju utakmicu za Fiorentinu. Nakon toga ima dvije opcije - povratak u Dinamo ili posudba u Bolognu, pišu mediji s 'čizme'. 

 

Komentara 2

MA
Marsi
02:05 03.01.2024.

Nism bas siguran da bi Brekalo bio pojacanje za modre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije