Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nije Engleska

Breitner kaže da je Bundesliga najjača na svijetu. Slažete li se?

Borussia
nph / Kurth/NordPhoto/PIXSELL
10.04.2013.
u 18:41

- Uz to, imamo najbolje i najmodernije stadione. Odite u Englesku, Španjolsku ili još gore Italiju! Pa to nisu stadionu, to su ruševine

Legendarni nogometaš Paul Breitner zadovoljan je rezultatima njemačkih klubova u Ligi prvaka. Zbog toga smatra da je Bundesliga najbolja na svijetu.

- Premierliga je bila najbolja liga svijeta do 2009. godine. Jedina Premierliga koja je danas najbolja jest ona u Aziji. U Europi je to Bundesliga! Koja je engleska momčad preostala u Ligi prvaka? Nijedna! To je zato jer su prestali napredovati. To se dogodilo još prije nekoliko godina kada su engleski klubovi primali velik novac. Oni ne uzimaju igrače koji bi povećali kvalitetu nogometa u Premierligi, već uzimaju imena koja će privući pažnju sponzora - rekao je Breitner i dodao:

- Njemački klubovi odlično igraju u Ligi prvaka, bolje od svih drugih. Uz to, imamo najbolje i najmodernije stadione. Odite u Englesku, Španjolsku ili još gore Italiju! Pa to nisu stadionu, to su ruševine. Smiješno! Kada svemu tome dodamo da su nam stadioni uvijek rasprodani, onda možete shvatiti da je Bundesliga najjača na svijetu!

>>Borussia prošla u polufinale s dva gola u sudačkoj nadoknadi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije