Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči kolumbije

Brazilci pozvali upomoć psihologinju, Neymar oduševljen: Ona je sjajna!

Neymar i Scolari
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.07.2014.
u 15:45

To je nešto što koristi svakom čovjeku, ne samo nogometašu da se opusti, naglašava Neymar.

Brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari na sve moguće načine pokušava pomoći svojim igračima da se oslobode pritiska koji je očito prisutan ponajviše zbog činjenice da igraju pred domaćim navijačima, u svojoj zemlji i da svi očekuju osvajanje naslova prvaka svijeta.

Scolarijev posljednji korak pozivanje je psihologa koji bi Neymaru i društvu trebao pomoći u oslobađanju od tog pritiska kako bi se mogli opustiti u igri i pokazati sve što znaju jer dosadašnje igre Brazila ispod su onoga što se od njih očekuje.

- To je nešto što koristi svakom čovjeku, ne samo nogometašu da se opusti. Imamo odličan odnos s psihologonjiom Reginom Brandao koja je sjajna osoba od koje možemo mnogo toga naučiti - kazao je Neymar, 22-godišnja brazilska zvijezda, uvjeren kako će im tretmani pomoći protiv Kolumbije.

>>FIFA ne želi da budemo prvaci! A i previše ste pričali o penalu protiv Hrvatske!

>>Kolumbija je jača od Brazila, ali problem malih nacija je što se zadovolje malim uspjesima

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije