Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet u akciji

Bravo, Torcida! Hajdukovi navijači pomažu u selidbi bolnice u Splitu

Torcida u selidbi bolnice
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/14
17.03.2020.
u 11:51

Šezdesetak Hajdukovih navijača uz vodstvo glavne sestre Dolores Poljak sudjeluje u selidbi interne klinike. Torcidaši pomažu u preseljenju kreveta, nose kutije i drugi namještaj

Pripadnici navijačke skupine Torcida jutros su krenuli u akciju te sudjeluju u preseljenju bolnice na splitskim Križinama na drugu lokaciju tamošnjeg Kliničkog bolničkog centra na Firule, pišu 24 sata.

Šezdesetak Hajdukovih navijača uz vodstvo glavne sestre Dolores Poljak sudjeluje u selidbi interne klinike. Torcidaši pomažu u preseljenju kreveta, nose kutije i drugi namještaj.

Pomoć torcidaša zatražio je gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara. Pridružit će im se i članovi Košarkaškog kluba Split koji je na raspolaganje stavio sve prvotimce i trenere.

Bolnica na Križinama oslobađa se za eventualne slučajeve oboljelih od korona virusa u Splitsko-dalmatinskoj županiji, kao što je to slučaj i u Zagrebu. Tamo će se oboljeli liječiti u KB-u Dubrava.

"Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad", priopćili su iz Torcide u ponedjeljak i dodali:

"Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tijekom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku".

>> Video: Naši poznati znanstvenici odgovaraju na pitanje: zašto se koronavirus toliko brzo širi u Italiji?

 

Ključne riječi

Komentara 3

KR
Krotila2
12:01 17.03.2020.

Kad budu razbijali na račun poreznih obveznika,biće im oprošteno.

DA
DarthVader
12:32 17.03.2020.

Pa vec ste se svima popeli na vrh p..... a s tom torcidom. Opet radite od sljama heroje. Sramota.

IH
iron.hide.54966
11:58 17.03.2020.

...šta im se dogodi za vrijeme utakmice pa da postanu sve suprotno od toga ostaje tajnom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije