Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK NA ALDO DROSINI

Bradarić: Idemo svladati Istru, ne opterećujemo se s Dinamom

Filip Bradarić
Ivo Cagalj/PIXSELL
07.03.2014.
u 13:13

- U trci smo s Dinamom, ali ne smijemo se opterećivati. Idemo nastaviti niz pobjeda, prva je na redu Istra - rekao je Bradarić.

Hajduk u nedjelju na Aldo Drosini gostuje kod Istre, a bijeli pokušavaju biti neopterećeni utrkom s Dinamom. Društvo iz svlačionice ide iz kola u kolo.

- U trci smo s Dinamom, ali ne smijemo se opterećivati. Idemo nastaviti niz pobjeda, prva je na redu Istra - rekao je Bradarić.

U Puli i Osijeku u kojem Hajduk gostuje kolo nakon Istre, bijeli su upisali dva jedina poraza ove sezone. Posebno je za Splićane neugodna momčad Igora Pamića. Goran Jozinović iznimno je svjestan što čeka njega i suigrače.

- Neće biti lako, svi znamo kako nam je protiv Istre, znamo da nas čeka teška i čvrsta utakmica. Istra će se orijentirati na obranu, biti agresivna. Ali, na tu agresivnost moramo biti još jači - rekao je Jozinović pa dodao:

- Iza Maksimira, gostovanje u Puli je nezgodnije. Čak i od Rijeke, tamo vlada posebna atmosfera. Ali, Pula... Kad pogledamo statistiku, onda je sve jasno. Ne odgovara nam ta zatvorena i čvrsta Istra. Ali, moramo pobijediti i takve utakmice. Na nama je da od prve minute pokažemo po što smo došli, a to su tri boda.

>> Širi se paleta proizvoda s Hajdukovim brandom: Predstavljen Pipi Hajduk

Komentara 1

Avatar jure23
jure23
15:47 07.03.2014.

vidiš kako ovaj maršić hvali hajdug, ni riječi o 127 milina duga, o prodaji igrača po trgovačkim lancima, o akciji kupiš dva trećeg dobiješ gratis, tako se voli voljeni klub..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije