Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNA UTAKMICA

Boysi pozivaju navijače: Neka pobjeda protiv Ballkanija bude uvertira za pobjedu protiv Hajduka

Navijači na tribinama prate susret Dinama i Osijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
13.12.2023.
u 17:35

Splitska momčad je s dvije pobjede bolja u međusobnim susretima ove godine, ali Dinamo ima priliku nastaviti dobar pobjednički niz i na pozitivnu notu zaključiti kalendarsku godinu

Dinamo će ovoga četvrtka na Maksimiru ugostiti kosovski Ballkani u ključnome susretu grupne faze Konferencijske lige. 'Plavi' su trenutno na drugome mjestu sa šest bodova, devet manje od Viktorije Plzen i dva više od Ballkanija i Astane.

To znači da je Dinamu dovoljan i bod da bi potvrdio svoj prolazak u iduću fazu natjecanja. Astana može doseći sedam bodova ukoliko pobijedi Viktoriju, no zbog boljeg međusobnog omjera dalje bi prošao Dinamo.

GALERIJA Dinamo je uz puno muke svladao Rudeš (1:0)

Navijači na tribinama prate susret Dinama i Osijeka
1/6

Navijačka skupina Bad Blue Boys na svojim je kanalima objavila poziv na utakmicu."Sutra na Maksimiru igramo odlučujuću utakmicu za prolazak skupine. Nije ovo natjecanje koje bi trebalo zadovoljiti navijače Dinama, ali svejedno prolazak dalje donosi nove europske utakmice početkom sljedeće godine. Svakako važna utakmica koja uz rezultatski značaj dolazi i kao uvertira u derbi u kojem tražimo pobjedu za kraj ove godine", napisali su iz BBB-a.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo će svega tri dana poslije na Maksimiru ugostiti Hajduk kojim će biti zaključen prvi dio hrvatskog prvenstva. Splitska momčad je s dvije pobjede bolja u međusobnim susretima ove godine, ali Dinamo ima priliku nastaviti dobar pobjednički niz i na pozitivnu notu zaključiti kalendarsku godinu.

VIDEO Počela prodaja karata za derbi Hajduka i Dinama

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
06:37 14.12.2023.

Nikada do sada nisam pročitao bolji, točniji i iskreniji naslov nekog teksta: "Boysi pozivaju navijače...".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije