Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Borussia napokon prekinula negativan niz i pobijedila!

Borussia Dortmund
Reuters/PIXSELL
09.11.2014.
u 20:19

Borussia Dortmund je nakon 11 kola tek na 15. mjestu, a Borussia Mönchengladbach na 3. mjestu.

Borussia Dortmund napokon je pobijedila i to imenjaka iz Mönchengladbacha 1:0, kojem je to prvi poraz sezone. Žuto-crni su slavili 1:0, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka emotivni trener Klopp odjurio je u zagrljaj svog stručnog stožera jer je tako prekinut nevjerojatan negativan niz od sedam kola bez slavlja.

Tri boda puno znače, ali je impresivan način na koji je Dortmund igrao. Potpuno su nadigrali Mönchengladbach i trebalo je biti nekoliko golova razlike. Dovoljno je spomenuti statistiku, u udarcima je bilo 22:1!

>> Pogledajte ocjene i statistiku na Goal.com

U 1. poluvremenu smo nabrojali pet šansi za domaćina i dvije čudesne obrane vratara Sommera. No niti gostujući vratar nije mogao ništa u 58. minuti kada ga je svladao suigrač. Inače najbolji nogometaš Mönchengladbacha, Christoph Kramer, bio je oko centra i potpuno nepotrebno je odlučio loptu vratiti svom vrataru. Međutim, lopta je u visokom luku otišla iznad Sommera koji je stajao na nekih 18 metara. Doista nevjerojatan autogol.

Minutu nakon pogotka je Reus pogodio gredu, ali ponovno nije imao sreće. Borussia Dortmund je nakon 11 kola tek na 15. mjestu, a Borussia Mönchengladbach na 3. mjestu.

REZULTATI:

Wolfsburg - HSV 2:0
Borussia D. - Borussia M. 1:0

>> Wolfsburg dobio šestu zaredom, Olić zabio četvrti gol u sezoni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije