Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTO ŠVICARAC

Borussia M. prodala vratara u Bayern pa ekspresno predstavila njegovu zamjenu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS
1/3
19.01.2023.
u 18:23

Omlin je dosad bio u Montpellieru. Dvostruki transfer u Moenchenbglabachu rezultat je činjenice da je Manuel Neuer na odmoru slomio nogu.

Njemački nogometni prvoligaš Borussia iz Moenchengladbacha angažirao je pričuvnog vratara švicarske reprezentacije Jonasa Omlina (29), dosadašnjeg člana francuskog Montpelliera.

Omlin će na vratima Borussije zamijeniti svog reprezentativnog kolegu Yanna Sommera (34) koji je ranije tijekom četvrtka prešao u Bayern iz Muenchena kao zamjena za Manuela Neuera koji je slomio nogu na skijanju.

Vrijednost transfera procjenjuje se na iznos između osam i 10 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije