Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPO, SKUPO...

Odbili transfer Mandžukića jer ne žele platiti 40 milijuna eura!

Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
03.06.2015.
u 19:37

Mandžukić je tražena roba, za njega su zagrizli Wolfsburg, Monaco, Liverpool, Tottenham, Milan... Očekuje se da će njegova početna cijena biti oko 30 milijuna eura

Da je Mario Mandžukić na izlaznim vratima Atletico Madrida, sve je jasnije, a pitanje je samo gdje će nastaviti karijeru. Njegov novi klub sigurno neće biti Borussia Dortmund koja je odbila kupiti hrvatskog napadača.

Mandžukić je bio kandidat, no žuti su se povukli zbog novca, piše Sport Bild. Transfer Mandžukića, uključujući i plaću, iznosio bi oko 40 milijuna eura. Borussia si to ne može priuštiti, posebno jer će sljedeće sezone ostati bez dijela bogatog kolača Lige prvaka. Zanimljivo da je Borussia i prije dvije godine odbila transfer našeg reprezentativca.

Mandžukić je tražena roba, za njega su zagrizli Wolfsburg, Monaco, Liverpool, Tottenham, Milan... Očekuje se da će njegova početna cijena biti oko 30 milijuna eura.

>> Mandžukić s grafiterima: Ponosan sam, ovo je trenutak kad sam dao gol Kamerunu

Komentara 22

Avatar rangojack
rangojack
20:23 03.06.2015.

Mandzukicevom stilu nogometa Njemacka bi trebala biti logicno rjesenje.>!!

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
21:02 03.06.2015.

Daj 39 pa nek ih voda nosi.

HR
hrvatin
23:17 03.06.2015.

Marsovac,a po kojim je onda brojkama modric klasa?Po tristo bezveznih pasova od dva metra na utakmici?Manduzkic je mozda najbolji igrac glavom na svijetu i igra napad obranu,ore kao zivotinja i daje golove di god igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije