Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Borna Sosa bez pritiska odigrao utakmicu i slavio pobjedu sa suigračima

VfB Stuttgart - Borussia Dortmund
Tom Weller/DPA/PIXSELL
07.05.2021.
u 22:43

Strijelci za Stuttgart bili su Foerster (11) i Kalajdžić (74), dok je jedini pogodak za goste postigao Niederlechner (59).

U prvoj utakmici 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva Stuttgart je svladao Augsburg 2:1 (1:0).

Strijelci za Stuttgart bili su Foerster (11) i Kalajdžić (74), dok je jedini pogodak za goste postigao Niederlechner (59).

Hrvatski branič Borna Sosa odigrao je čitav susret za Stuttgart koji je sada deveti na ljestvici sa 42 boda, jednim više od 10. Freiburg, dok je Augsburg 13. sa 33 boda.

Na vrhu je Bayern sa 71 bodom, sedam više od drugog RB Leipziga.

Ključne riječi

Komentara 3

SL
Slavonac
15:26 08.05.2021.

Dalić je kriv za to Ko nebi gubio strpljenje kad Dalić forsira Barisica Melnjaka Uremovica Bašića i jos nekih takvih Bisera. A Sosu nijednom nije pozvao. Ko da mu se zamjerio nesta. A svi znaju da Sosa super igra u Stuttgartu pa cak je i na listi Bayerna. A Dalic? Bolji su Melnjak Uremovic Barisic Dalic sve dobro sto je napravio na SP davno je upropastio a ovo sa Sosom mu ide na,Dušu.

OR
Orilogorilo
12:31 08.05.2021.

Zbog cepinaca i pripuza/barisica ode jedan potencijalno svjetski lijevi bek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije