Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mentalni trener Čerenšek:
Povratak na članak

Borna se još prilagođava 
na velike turnire i igrače

U Borninoj dobi Federer je gubio od Australca Sekulova, 191. na ATP listi, a Đoković od Španjolca Gimeno-Travera, tada 178. tenisača svijeta

Komentari 4

IV
ivanjoksimovic
10:09 04.02.2015.

Slazem se da je malo previsoko poleteo, tacnije brzo je napravio prodor, upao u top100, i mediji su ga digli u nebesa pa je maleni malo vise zagrizao nego sto moze da proguta. Da nije dobio Nadala koji je u krizi pa bi ga i baba dobila, niko ne bi ni rec od novinara napisao, a Borna ne bi preskakao stepenike. Zato mislim da su za njega ovi porazi dobri, jer ce da ga postave na svoje mesto. To ce mu pomoci da vidi gde je i da zapne cuti i radi. Neosporan je talenat. Cilic svakako, pa cak i Ivanisevic pored malog izgledaju smesno. One slam winneri sa servis volej igrom. Fuj. Borna ce biti mnogo kompletniji igrac sa sansom da osvoji najmanje 3-4 GS titule, i zato mora da ide korak po korak.

VL
TA
tarzan
08:47 04.02.2015.

U nas su svi vrhunski sportaši bili omiljeni kod nas navijača između ostalog radi toga jer se nikad nisu isticali nit sami sebe hvalili ovaj dečko je krenuo nekim drugim putem i to velika većina ljubitelja sporta ne podržava, i i sve da jednog dana i postane vrhunski tenisač on više nikad neće bit cijenjen al za to je sam kriv

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.