Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IRACIONALNA ODLUKA'

Borna Gojo otkriva zašto je za US Open promijenio boju kose: 'Izludio sam više čekajući...'

Borna Gojo
Foto: Printscreen
1/6
02.09.2023.
u 14:57

- Trener i ja smo se kladili još na početku godine da ćemo se pofarbati kad uđem u top 100. I onda sam izludio više, kao i obično što činim, jer nikako nisam uspio ući u Top 100, a stalno sam blizu.

U New Yorku igra turnir karijere. Nakon tri meča i pobjede u kvalifikacijama US Opena hrvatski tenisač Borna Gojo sada je nanizao i tri uzastopne pobjede u glavnom ždrijebu posljednjeg grand slam turnira teniske sezone. Sada ga čeka dvoboj protiv velikog Novaka Đokovića, a taj meč na rasporedu je u nedjelju, vjerojatno na centralnom terenu Arthur Ashe, što je inače najveći teniski stadion na svijetu koji može primiti gotovo 24.000 gledatelja.

Borna Gojo kao da je stvoren za velike pozornice s vatrenim navijačima. Više puta je isticao da bi mijenjao teniska pravila i dopustio puno opušteniju atmosferu s puno navijanja pa i deranja. A i samog Bornu su suci znali uhvatiti zbog vikanja na terenu, odnosno psovanja.

U sve to uklopio se i novi Bornin imidž, u New Yorku se pojavio ofarbane kose - u plavo. Nakon pobjede protiv Čeha Jirija Veselyja, Gojo je novinarima otkrio kako se odlučio na takav potez:

- Trener i ja smo se kladili još na početku godine da ćemo se pofarbati kad uđem u top 100. I onda sam izludio više, kao i obično što činim, jer nikako nisam uspio ući u Top 100, a stalno sam blizu. Pa sam donio iracionalnu odluku da ću se pofarbati prije US Opena pa se onda možda dogodi. I eto nas - sa smijehom otkriva Borna. I svakako je pogodio jer je s novim pobjedama na US Openu zacementirao svoj ulazak u Top 100 najboljih tenisača na svijetu, po prvi puta u svojoj karijeri. 

No, Borna otkriva da njegov trener Duje Delić još uvijek nije ofarbao svoju kosu...

Ključne riječi

Komentara 2

DE
derin
15:14 02.09.2023.

Bravo, samo tako dalje! Jako i hrabro. 🎾

HO
homofobic
15:56 02.09.2023.

Zasto nam niste dali fotogrefiju Borne s plavom kosom nego ovom blond? Autor clanka kaze plava pa nam pokazite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije