Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priklonio se novom carstvu

Borna Ćorić otišao od Ljubičića i potpisao za Piquea

Malaga: Davis Cup, polufinale, Thanasi Kokkinakis - Borna Ćorić
Sanjin Strukic/PIXSELL
11.01.2023.
u 16:32

Od zvučnijih teniskih imena koja su pristupila Piqueu izdvajaju se Rus Andrej Rubljov, Ukrajinka Elina Svitoljina, Austrijanac Dominic Thiem i Ruskinja Darija Kasatkina. A sada se njima pridružio i naš drugi reket koji je napustio agenciju našeg Ivana Ljubičića i potpisao vjernost Španjolcu

Borna Ćorić surađivao je u karijeri s puno trenera, a sada je promijenio i menadžersku agenciju. U novoj sezoni o njemu će brinuti agencija Kosmos slavnoga nogometaša Gerarda Piquea, kojega u tenisu znamo kao suorganizatora završnog turnira Davisova kupa (s ITF-om ima ugovor na 25 godina).

No, bivši nogometaš Barcelone ima u tom poslu velike ambicije pa njegov Kosmos Management, utemeljen 2017. godine,  postaje sve jači igrač na teniskom tržištu.

Od zvučnijih teniskih imena koja su dosad pristupila Piqueu izdvajaju se Rus Andrej Rubljov, Ukrajinka Elina Svitoljina, Austrijanac Dominic Thiem i Ruskinja Darija Kasatkina. A sada se njima pridružio i naš drugi reket koji je napustio agenciju našeg Ivana Ljubičića i potpisao vjernost Španjolcu.

- Jako smo ponosni što počinjemo godinu dovođenjem već etabliranih igrača, kao i mladih koji odskaču u svojim kategorijama i koje ćemo pratiti i podržavati kako bi oni ostvarili svoje snove i pratili stope Dominica, Andreja, Borne, Eline i Daše - izjavio je Galo Blanco, bivši tenisač, ovaj put u ulozi direktora Kosmos Managementa.

Komentara 1

TR
Travno221
23:05 11.01.2023.

Ćorić stalno mijenja ljude oko sebe, a možda bi trebao početi mijenjati - sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije