Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA GOAL
Povratak na članak

Boris Živković: Tin Jedvaj je igrač za najbolje svjetske klubove!

– Tin ima veliku prednost u odnosu na mene. Uvjeren sam kako će jednog dana igrati u najboljem klubu na svijetu – rekao je Živković

Komentari 4

NE
nenasjedajte
14:36 22.12.2014.

jedvaj je fantastican igrac.. mali fakat odlicno cita igru, tehnicki je jako dobar... dvije najbitnije kvalitete za centralnog branica

VL
Avatar nula
nula
16:26 22.12.2014.

Uzitak ga je gledati. Velika vrlina ; brani prema naprijed , napada protivnika prije nego ovaj dobije loptu , sto provocira kontre. Tako igra Marcelo iz Reala . ( opet Hercegovac... Otac mu je igrao za mostarski Velez ). Sretno TIN !!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
15:02 22.12.2014.

to je zadnji igrač Dinama kojeg sam s guštom gledo kako igra, nažalost nakon par tekmi već je prodan i zamjenjen propalicama.

VL
DI
dinol
22:36 22.12.2014.

Fantastican potencial i skola GNK dinama. Tek tako da se ne zaboravi da ima puno pozitivnog u GNK dinamu ali to se u hrvatskim medijima nikada ili jako rijetko spominje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.