Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni dio

Borci pomažu legendarnom Branku Cikatiću

Borci
Foto: Nenad Kovačević Kowa
23.06.2019.
u 07:06

- Održavamo tradiciju, svake godine imamo i humanitarni dio, ova večer bit će posvećena legendarnom Branku Cikatiću - rekao je Dario Jurišić iz KBK Mornar.

Sve je spremno za veliki spektakl u Kaštel Kambelovcu (nedjelja, 20.30 sati), na trgu Brce po treći put održat će se "Rumble in the Jungle" u organizaciji splitskog KBK Mornar, koji doživljava svoje šesto izdanje. 

- Održavamo tradiciju, svake godine imamo i humanitarni dio, ova večer bit će posvećena legendarnom Branku Cikatiću. Mislim da će publika imati što vidjeti, imena poput Hrvoja Sepa, Damira Belje, Eme Kozin, Abela Pešuta dovoljno govore o tome da nas čeka pravi spektakl - rekao je Dario Jurišić iz KBK Mornar.

"Fight card" je izuzetno zanimljiv, u uvodnoj borbi boks sparinga sučelit će se Višanin Frane Repanić i Ante Lulić iz Pit bulla), a slijede u kickboxingu Ivan Dajak (KBK Mornar) i Max Šupe (KBK Vitez Mile Bošnjak Posušje), Paulo Rogulj (KBK Mornar) i Dujo Talaja (KBK Kula Sinj) te Gabrijel Ojdanić (KBK Mornar) i Marin Čuljak ((KBK Vitez Mile Bošnjak Posušje). 

- Borim se u superteškoj kategoriji, očekujem pobjedu - kazao je mladi Ojdanić, najveća nada hrvatskog kickboxinga.

U profesionalnom boksu u ring će najprije Damir Beljo (BiH) i Mađar Laszlo Penzes, potom će boksati Austrijanac Philipp Wiesenhofer i Karlo Tomašić (Hrvatska). Dalje slijede mladi Šibenčanin Adrija Perković i Danijel Samardžić (BiH), a iznimno zanimljivo bit će u ženskom boksu, u ring u Kaštel Kambelovcu ući će svjetska prvakinja Ema Kozin (Slovenija) kojoj će se suprotstaviti Edita Karabeg (BiH).

- Predivno mi je ovdje, spremna sam za meč, koji će mi biti pripremni za listopad kada se u Ljubljani borim da Dijamantnu svjetsku titulu - kazala je Kozin, najmlađa svjetska prvakinja u povijesti ženskog boksa.

Iza djevojaka u ring će Hrvoje Sep, poznati olimpijac, osvajač medalja s prvenstva Europe u amaterskom boksu, koji će se boriti protiv Aleksandra Petrović iz Srbije.

- Drago mi je da sam tu, da sam prvi put dio respektabilne priredbe, ugošćen sam super. Maksimalno sam motiviran i dat ću sve od sebe - kaže Sep.

U posljednjoj borbi za Internacionalnu titulu Hrvatske borit će se Abel Pešut i Ozcan Cetinkaya (Njemačka). 

- Imam pedeset mečeva iza sebe, došao sam pobijediti - rekao je na službenom vaganju Cetinkaya.

No, nije mu ostao dužan Pešut.

- Pobjeda će biti moja, spreman sam, jedva čekam početak. Uz brojnu publiku vjerujem da ću osvojiti svoju prvu titulu - kazao je Pešut, koji u karijeri ima tri puta sedam (sedam mečeva, sedam pobjeda, sedam nokauta).

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
07:31 23.06.2019.

Za pohvalu..

KO
kotoranin
10:19 23.06.2019.

Respekt za legendu Branka C!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije