Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE I CIJENA

Bomba: Dva bogata šeika u borbi za Hrvata! Ako ga dovedu, ruše rekord

Marcelo Brozović Mateo Kovačić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
10.06.2018.
u 11:18

Nije jedini kojeg žele šeici, Pep Guardiola prati i Matea Kovačića, kojeg će pokušati dovesti ako mu propadne dovođenje Jorginha.

Marcelo Brozović opet je na izlaznim vratima Intera!

Talijani su plasirali bombu da borbu za hrvatskog veznjaka vode Manchester City i PSG, dva kluba koja drže šeici.

Inter navodno nema ništa protiv prodaje igrače koji je i na zimu bio blizu odlaska iz kluba, no transferu Sevillu propao je u posljednji tren. Spremni su ga pustiti za 50 milijuna eura, cijenu koja je uistinu prava sitnica za bogate šeike. Ukoliko se transfer realizira, bit će to najveći transfer nekog hrvatskog igrača ikad.

Nije Brozović jedini Hrvat koji je na meti Manchester City, Pep Guardiola prati i Matea Kovačića. No, veznjaka Reala dovest će samo u slučaju da mu propadnu pregovori oko dovođenja Jorgina iz Napolija. Talijani traže 70 milijuna eura, Englezi zasad nude deset manje.

Marcelo Brozović Mateo Kovačić
1/15

 

Komentara 21

Avatar Plenkovaća
Plenkovaća
14:02 10.06.2018.

Arapi i bomba, tako stereotipno!

ME
medved12
13:16 10.06.2018.

kovačić ha ha a ha ha koji fuljak od igrača

DR
Drazen78
12:41 10.06.2018.

Ajd za Brozovica jos kako-tako, neki put i zna odigrat dobru utakmicu, ali Mateo Kovacic😂🤣🤣😂🤣 koji laznjak od igraca, veliki talent ali na cajkama, da ima malo stida dao bi Modricu pola svoje place u Realu zbog kojeg i je tamo. Takav talent bio, a sad svake prestupne godine odigra nesto poludobro i onda ga kao Guardiola prati😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije