Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI RIJEKE

Bolnica u Poljudu: Otpao i Caktaš koji je morao na hitnu pomoć

Mijo Caktaš (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
01.12.2012.
u 14:09

Hajduk bez četiri standardna prvotimca, s načetima Radoševićem i Andrijaševićem, s Maločom, koji prima blokade za igru čeka Rijeku

Za kartoniranog Milića te ozlijeđene Vukovića i Oremuša trener Hajduka Mišo Krstičević znao je da ne može računati za jadranski derbi (nedjelja, 19 sati). Ali, sada je ostao i bez Mije Caktaša, koji je nastradao na žestokom treningu u petak i neće igrati protiv Rijeke.

- Tako su uklizavali da ih je Mišo morao smirivati – kažu nam izvori iz svlačionice zbog kojih se groze u Hajduku.

U tom žestokom uklizavanju nezgodan udarac laktom zaradio je Mijo Caktaš. Sudario se s Frankom Andrijaševićem.

- Caktaš je dobio udarac poviše kuka, završio je u bolnici, na hitnoj pomoći. Ostavljali su ga u bolnici, ali na kraju je u dogovoru s liječnicima otišao kući – objasnio je Krstičević.

Caktaša je nakon bolnog udarca pregledao dr. Fabjan Čukelj, a kada je mladi nogometaš stigao kući osjetio je jake bolove i otišao na hitnu pomoć.

- Dobio je jaki udarac u predjelu desne zdjelične kosti, lumbalno područje. Pregledao sam ga, bolje je, ali ne može igrati – odagnao je u subotu poslijepodne dr. Čukelj sve mogućnosti da Caktaš zaigra u derbiju.

Dakle, Hajduk bez četiri standardna prvotimca, s načetima Radoševićem i Andrijaševićem, s Maločom, koji prima blokade za igru čeka Rijeku. Poljud djeluje poput bolnice.

- Maloča je pravi kapetan, protiv Zeline primio je pet injekcija, igrat će s blokadom. O njegovom nastupu nismo pričali, on nije upitan – kaže Krstičević.

Problema je puno, ali Krstičević ne gubi optimizam.

- Treniramo i radimo da pobijedimo svaku utakmicu. Suvišno je govoriti tko je favorit kad igramo u Poljudu. Mi smo do sada napravili veliki dio posla. Naše ambicije bile su trenirati i raditi, željeli smo izbjeći borbu za opstanak, a sada se borimo da drugo mjesto i osvajanje Kupa – kaže Krstičević.

Rijeka u Poljud stiže napaljena i optimistična kao rijetko kada.

- Svaka momčad ima se pravo nadati pobjedi. Njih treba pitati o tom optimizmu s kojim stižu. Rijeka ima ambicije osvajanja trofejra, ima svoj put, potrošila je sredstva, dovela starija igrače. Rijeka je kupovala, mi prodavali, oni su se okrenuli iskustvu, mi mladosti – kazuje Krstičević.

Tajni između dva protivnika nema.

- Svi znaju sve o svakome. Pa, mi smo o Zelini imali osam CD-ova, koja nam je pripremio naš snimatelj Željan Prkić – rekao je Krstičević.

U Poljudu će biti žestoko, tribine bi trebale biti ispunjene, Rijeka će imati brojnu podršku, policija priprema sve kako bi se izbjegli bliski susreti Torcide i Armade. Ali, i na travnjaku će se prašiti, Hajduk se nerado sjeća one utakmice iz prvog dijela prvenstva kada je Rijeka iz izmišljenog jedanaesterca došla do pobjede.

- Ne želim govoriti o onome što je bilo. Ono u Rijeci nije bilo nimalo sportski, ali to je iza nas, idemo se okrenuti ovoj utakmici – jasno će Krstičević.

Nije se želio upuštati ni u rasprave o Gabriću i Neretljaku, dvojici miljenika Hajdukovih navijača, koji su ljetos Poljud zamijenili Kantridom.

- O igračima, koji su bili kod nas ne bih govorio, oni su izabrali svoj put, mi naš, želim najbolje i jednom i drugom – zaključio je Krstičević.

>> Tajni pakt Hajduka s prvakm Brazila za rušenje Dinama

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:46 01.12.2012.

bez komentara ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije