Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI DERBIJA
Povratak na članak

Boljeg od Strahonje nema, a za pogreške će i sucu – suditi

Sudac Marijo Strahonja učinio je niz previda, ali ne iz namjere, tvrdi Kukić

Komentari 4

DU
Deleted user
16:16 07.04.2015.

Ako se vrh HNS-a sataje s covjekom koji ima zabranu obnasanja bilo kakve duznosti u nogometu-onda je Strahonja andjeo kojem se ne smije nista prigovoriti!

VL
DU
Deleted user
16:15 07.04.2015.

Dusane, treba suditi po istini i savjesti. bojim se da to nasi suci ne mogu jer se uvijek nekome zamjere ... jednom ili drugom klanu. a ovo sada zadnje je bilo tipicnan mis mas da se nemre reci da je je samo jedno fulao...Jer mislim da sucima nije lako jer o nogometu najmanje razmisljaju. i to treba prvo rijesiti...sto nakon FIFA-e i UEFE-e dvije najkorumpiranije organizacije mislim da nije moguce.

VL
DU
Deleted user
17:48 07.04.2015.

Jedno je sigurno , da je tako sudio Hajduku digla bi se dreka i kuknjava do neba a Strahonja bi garant otišao dugo na "hlađenje".

VL
DE
derin
20:12 07.04.2015.

Kad je tudor komentirao s klupe, dobio je osam utakmica zabrane, a mamić se unio u suca i komentira slobodno suđenje, nikom ništa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.