Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLASTICA

Bolid Formule 1 stigao u Hrvatsku, bit će tu do 15. lipnja

Lotus
Foto: Lotus
1/17
11.06.2014.
u 15:55

Organizatori su okupljenim građanima i predstavnicima medija predstavili vozilo koje je sljedećih šest dana dostupno svim posjetiteljima centra.

Zagrebački City Center one West domaćin je Formule 1. Na press-eventu, održanom 10. lipnja u City Centeru one West, ekskluzivno je predstavljen burn Lotus F1 Team bolid koji će do nedjelje, 15.lipnja, biti izložen u prostoru centra.

Na taj je način energetsko piće burn omogućilo svim posjetiteljima i zaljubljenicima u Formulu 1 da uživo osjete dašak najskupljeg sporta na svijetu. Vozilo su na ovom jedinstvenom auto-moto događaju prezentirali predstavnici energetskog pića burn za Hrvatsku.

Organizatori su okupljenim građanima i predstavnicima medija predstavili vozilo koje je sljedećih šest dana dostupno svim posjetiteljima centra, a sve zainteresirane, u radno vrijeme centra, čeka jedinstvena prilika za razgledavanje i fotografiranje uz bolid.

Foto: Lotus

Bobo Delić, burn sport&music manager, ovom prilikom je izjavio:

'Ponosni smo što je upravo Hrvatska dobila priliku biti domaćin burn Lotus F1 Team bolida. Iako smo mala zemlja, svakodnevno pokazujemo veliki interes za ovaj sport. burn, kojemu je F1 glavna sportska odrednica u 2014., je prepoznao važnost hrvatskih fanova te odlučio bolid prezentirati upravo njima. Naime, u narednih šest dana, koliko će bolid biti u City Centeru West, upravo smo njima osigurali ograničen broj originalnih Polaroid fotografija sa burn Lotus F1 bolidom. Svi koji se, pak, na lokaciji slikaju vlastitim smartphoneom i sliku uploadaju na svoj FB profil uključeni su u FB natječaj na kojem imaju priliku osvojiti vrijedne burn Lotus F1 Team nagrade.'

Osim predstavljanja tehničkih karakteristika bolida kao i suradnje energetskog pića burn i Lotus F1 Team-a, organizatori su ovom prilikom prezentirali i Human Ignition, dokumentarni film o budućnosti Formule 1, koji prikazuje način na koji top eksperti tog sporta vide F1 u budućnosti.

Današnji event bio je tako idealna prilika za saznavanje brojnih korisnih informacija i zanimljivosti, kako o samom bolidu, tako i o sportu općenito, a svoj nezaboravan trenutak u Formuli 1 doživjeli su okupljeni građani te predstavnici medija.

>> Fotografirajte se s Lotusovim F1 bolidom od 10. do 15. lipnja u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije