Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČEN U BOLNICU

Boksač koji je bio u vezi s Dilettom Leottom pao u komu. Slavna voditeljica se moli da preživi

Daniele Scardina Instagram
01.03.2023.
u 09:27

Scardini je iznenada pozlilo i nalazi se u vrlo teškom stanju, svi se nadaju kako će sve proći u najboljem redu

Kako javljaju talijanski mediji, talijanski boksač Daniele Scardina (31) u teškom je stanju nakon hitne operacije mozga kojoj je podvrgnut. Scardina (20-1) je trenirao i pripremao za svoj debi u poluteškoj kategoriji, koji je trebao biti na rasporedu 24. ožujka u Milanu protiv Belgijca Cedrica Spere (17-9).

Iznenada mu je pozlilo i odvezen je u lokalnu bolnicu, gdje je utvrđeno da je njegovo stanje dovoljno ozbiljno da su liječnici morali izvesti hitnu operaciju i staviti ga u induciranu komu.

Operacija je prošla dobro, ali u ovakvim slučajevima bitan je tijek narednih sati, te njegovi najbliži sa zebnjom očekuju novosti. Scardina se nije proslavio samo u ringu, već i vezom s poznatom TV voditeljicom Dilettom Leottom koja ga je upoznala tijekom boksačkog meča. Pod nadimkom 'kralj Toretto', milanski boksač iz Rozzana (njegovo porijeklo je Sicilijansko) poznat je i po svojoj strasti prema tetovažama, a navijač je Intera.

'Forza Dani', napisala je Diletta Leotta na Instagram storyu kao znak podrške bivšem dečku.

Scardina je jedini poraz doživio 13. svibnja prošle godine, kada ga je zaustavio veteran Giovanni De Carolis u borbi super srednje kategorije. Revanš je bio zakazan za siječanj, ali je kasnije odgođen za ožujak. Ipka, borba je potpuno otkazana kada je Scardina odlučila napredovati u težinskoj kategoriji i promijeniti kategoriju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije