Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratimo Palčiće u Petrovu

Boksač Božić trenirat će troje dobročinitelja s najvećom uplatom

Stjepan Božić i Željko Mavrović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
06.05.2020.
u 17:16

Božić je 2000. godine bio europski boksački doprvak, a njegov doprinos ovoj dobrotvornoj akciji bit će individualni treninzi, jedan na jednoga

Odlučivši podržati akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu", europski boksački doprvak iz 2000. Stjepan Božić došao je na originalnu ideju. Naime, kao boksački trener profesionalaca ali i rekreativaca, Stjepan je dobrotvore odlučio počastiti s boksačkim treninzima.

- Kada sam dobio upit da li bih mogao sudjelovati u akciji sa svojim rukavicama ili dresom, shvatio sam da sam sve te stvari iz karijere ili pobacao i razdijelio. No, onda mi je supruga predložila da akciji doprinesem sa osobnim treninzima, jedan na jednoga.

A na njih, po deset, pravo je steklo troje onih ponuđača koji su na račun akcije uplatili najviše.

- Riječ je o dvojici muškaraca i jednoj dami. Petar i Ivan su potpuni početnici, a Irena je sudjelovala u "Životu na vagi" i želi i dalje trenirati.

Treninge ćemo raditi u Božić Gymu u Španskom, a želja mi je ove polaznike naučiti osnovama tehnike i da se na kraju igramo u ringu. Da osjete kako je to staviti rukavice, ući u ring i stati nasuprot nekoga. Dozvolit ću im da me lupaju svom snagom, a ja ću se dakako izmicati i blokirati jer još imam snage i refleksa.

Inače, Stjepan je četverostruki otac iz tri braka.

- Imam sinove od 12 i 13 godina te jednu kćer od četiri godine i jednu od četiri mjeseca. I troje od njih četvero rođeno je u bolnici u Petrovoj.

S ovim je Božić na stol stavio ideju za koju bi bilo dobro da ju odluče pratiti i ostali sadašnji i bivši sportaši.

Jer koji to poklonik sporta ne bi uplatio zbiljnu svotu na račun humanitarne odruge ako bi to značilo da će moći odraditi pet treniga s nogometnom legendom Davorom Šukerom, s članom Košarkaške kuće slavnih Dinom Rađom ili pak nekad najboljim rukometašem svijeta Ivanom Balićem. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije