Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno

Bobanovo pismo Modriću je vjerojatno najbolji tekst o Luki koji ćete ikad pročitati

01.02.2022.
u 14:56

Istina je da Modrić nije bio playmaker poput Xavija, nije imao jedan na jedan mekoću Inieste, ni Pirlovu veliku arhitekturu, ali opet je imao sve to na svoj način. Ne, nisam napisao da je bio rođeni lider, takvog ga nisam osjetio, ali da je kroz igru i primjer vodio - vodio je. I igrače i momčad i, ono što je najbitnije, navijače nogometnih momčadi. Bilo u Dinamu, Kraljevskom klubu ili hrvatskoj reprezentaciji, uvijek je uspijevao biti Modrić. Dvije su slike moćni opis tog pristupa...

Komentara 7

EM
emanuelfirst
15:07 01.02.2022.

Modrić je ljudina prema gnjidi od bobana.

AL
alzamalo
23:48 01.02.2022.

Modric je sve ono sto ti nisi..

RA
radolizem
18:29 01.02.2022.

To nije pisao Boban, već Robert Matteoni, no dobro. Potpisao je Boban i onda je to Bobanovo pismo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?