Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju za SN

Boban: Mamić je hodajuća definicija sukoba interesa!

\'03.12.2009., Zagreb - Zvonimir Boban odlazi iz posjete kcerkici Ruzi u KBC Sestre Milosrdnice.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
19.12.2011.
u 07:30

Nogomet je naša sramota, Marković i Srebrić moraju otići, a Štimac i Šimić ne mogu ništa promijeniti, rekao je Boban u razgovoru za Sportske novosti.

̶

Nakon dugogodišnje šutnje, Zvonimir Boban oglasio se intervjuom u Sportskim novostima, u kojem je, među ostalim, kazao:

– Već godinama u našem nogometu nema nogometa. Interes, moć, lova, dilovi, postoci, prevare, igrači koji nemaju za kruh i spavaju po svlačionicama, derutni stadioni, nasilje, na kraju i ozbiljan kriminal i korupcija. Naš je nogomet sramota! Tko je kriv? Čitav sustav kreiran je na krivim temeljima, političari su koristili nogomet umjesto da mu koriste. Hajduk i Dinamo su se borili tko će biti nepošteniji. Jasno, uz blagoslov HNS-a. Marković i Srebrić najodgovorniji su za ovaj cirkus i moraju časno otići, a ne nečasno ostati.

No, i dalje se ne misli kandidirati za predsjednika.

– Ne pada mi na pamet! Pogrešno je očekivati da bi bilo koji pojedinac sam mogao nešto napraviti. Vlada mora odmah intervenirati i preko svog povjerenika, mandatara, kako god se zvao, uvesti red.

A onda se Boban obrušio na Zdravka Mamića:

– Na utakmice ne idem jer je žalostan i i bijedan klub koji ne poštuje svoje velikane, a ono što je Dinamo napravio Ladiću, Prosinečkom i Cvitanoviću ulazi u opću povijest beščašća. Ti su ljudi ubili sve građansko u klubu, sav taj primitivizam me smeta. Nažalost, on je najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa, ali i hodajuća definicija sukoba interesa. Dinamo je Mamićev kmet, hrvatski nogomet je Mamićev feud, a Mamić je vlasnik bez vlasničkog lista, izjavio je Boban za Sportske novosti.

Komentara 76

Avatar drInternet
drInternet
10:20 19.12.2011.

Zvone je sve rekao i pametnome je to dovoljno.. ^_^

SN
snoopy001
07:47 19.12.2011.

\"Naš je nogomet sramota! Tko je kriv? Čitav sustav kreiran je na krivim temeljima, političari su koristili nogomet umjesto da mu koriste... \" slažem se u potpunosti, Bobane, samo se pitam zašto sad svi krivite sustav i politiku, kad stee se kolektivno dva desetljeća klanjali Franceku i HDZu, pa kaj ste si skuhali, sad si pojedite!

ST
Stojko
22:48 19.12.2011.

Vi koji svršavate na Bobana zapitajte se gdje je Boban bio 10 godina? Mogao je birati kada će doći u naš nogomet i promijeniti stvari na bolje, ali on ni sada nema muda za to. Vidim da se uzda uu Jovanovića, ali bojim sa da nema tu kruha. Ako je frajer kome je stalo za naš nogomet neka dođe i bori se, a ne samo komentirati u hladovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije