Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručni komentator

Boban: Italija je bila bolja, a Prandelli je pogriješio

\'03.12.2009., Zagreb - Zvonimir Boban odlazi iz posjete kcerkici Ruzi u KBC Sestre Milosrdnice.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
15.06.2012.
u 13:00

– Plasman Hrvatske na Euro već je veliki rezultat. Hrvati će se mučiti sa Španjolcima koji su favoriti, no ipak mislim da je sve otvoreno

Zvonimir Boban stručni je komentator na Euru za talijanski Sky Sports. Bivši kapetan vatrenih prokomentirao je i utakmicu Hrvatske i Italije.

– Hrvatska je u dobroj formi na prvenstvu, ali Talijani su bili bolji u utakmici. Dominirali su sve do izlaska Balotellija iz igre i mišljenja sam da je Prandelli pogriješio što ga je izvadio. Mario je pošteno izmorio hrvatsku obranu, a kada je izišao iz igre, Italija više nije imala snage u napadu.

Boban se osvrnuo i na rasplet skupine u posljednjem kolu.

– Plasman Hrvatske na Euro već je veliki rezultat. Hrvati će se mučiti sa Španjolcima koji su favoriti, no ipak mislim da je sve otvoreno – rekao je Boban.

Komentara 7

OB
-obrisani-
14:18 15.06.2012.

Obila ti se tvoja prognoza o glavu dao B....

EK
ekvator
15:39 15.06.2012.

možda je ipak malkice pederasto što ovi naši "najodličnici" koji su po vanka o "svojima" govore u trećem licu množine...

Avatar mohito
mohito
15:58 15.06.2012.

kaj to boban glumi talijana - "..ovi hrvati.." - gdi se on to rodil i postal nogometas - u rimu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije