Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ronaldinho odlazi

Boban: Cassano ne treba Milanu, igrač je bez karaktera

Antonio Cassano
Reuters
21.12.2010.
u 18:23

- U usporedbi s prošlom sezonom, Allegrijev Milan sada napokon igra kolektivno, momčadski - kaže Boban

Talijanski premijer i prvi Milanov čovjek Silvio Berlusconi potvrdio je da će klub pojačati otpisani napadač Sampdorije Antonio Cassano. Berlusconi je otkrio i informaciju da će se klub rastati od Ronaldinha.

– Djelomičan razlog Cassanova dolaska je i to što se izglednim čini Ronaldinhov odlazak. Dovodimo mu pravu zamjenu – rekao je Berlusconi.

Cassano bi trebao potpisati ugovor na četiri godine, a pristao je sam podmiriti trećinu odštetne klauzule (pet milijuna eura) svom bivšem klubu, madridskom Realu, koji je, uza Sampdoriju, vlasnik njegova ugovora.

Ronaldinho će se vjerojatno vratiti u Brazil, u matični Gremio ili u Corinthians, u kojemu već igra Ronaldo.

Igru Milana ove sezone u vlastitoj emisiji na talijanskom Sky Sportu pohvalio je bivši hrvatski reprezentativac i član crno-plavih Zvonimir Boban.

– U usporedbi s prošlom sezonom, Allegrijev Milan sada napokon igra momčadski, kolektivno. Nije izgubio na spektakularnosti, a sada je napokon i kompaktan – rekao je Boban.

Osvrnuo se bivši kapetan vatrenih i na mogući dolazak Cassana u Milan.

– Cassano je zbog svojih nogometnih kvaliteta na meti mnogih, ali nije mi jasno zašto bi ga Milan kupio. Ja ga ne bih dovodio jer mi se to, uz Robinha, čini nepotrebnim. Uz to, Cassano je problematičnog karaktera – zaključio je Boban.

Ključne riječi

Komentara 1

SF
Semper Fi
00:44 22.12.2010.

Odakle se sad stvorio ovaj Boban, da i on neće slučajno u HNS kod svojih \"šikača u ljubu\"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije