Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kikboks

Bob Sapp cmizdrio kao curica i predao Florijanu Paviću

sapp
VL
28.08.2011.
u 08:51

Divovski Amerikanac Bob Sapp, 170 kg teški bivši igrač američkog nogometa, u ringu je još jednom razočarao

Tamnoputi snagator u Karsluheu je predao meč Hrvatu Florijanu Paviću u borbi za naslov prvaka svijeta u kikboksu u superteškoj kategoriji po WKA verziji. Sapp je nakon treće runde ostao bez snage (to je za takvu tjelesnu masu tipično) pa je preklinjao ljude u svom kutu da prekinu meč:

- Molim vas, prekinite ovo, ne mogu više! Umrijet ću!, govorio je borilački nevježa koji je samo na račun enormne snage čak dvaput pobijedio ponajvećeg K-1 borca svih vremena Ernesta Hoosta. Sapp je namučio i Minotaura, no odmah potom pročitao ga je i razotkrio Mirko Filipović koji ga je pobijedio prekidom (slomivši mu kost ispod oka).

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragogera
10:06 04.09.2011.

nema vise 170 nego 155kg,ne trenira,dobio je stomaka,dosao po pare i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije