Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAZIO ZADOVOLJSTVO

Blatter zadovoljan stanjem u JAR-u

Sepp Blatter
AFP
02.03.2010.
u 15:15

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter još je jednom izrazio zadovoljstvo time što je Svjetsko prvenstvo dodijeljeno Južnoafričkoj Republici.

Sto dana prije početka svjetske nogometne smotre Blatterovih kritičara ima mnogo, a izbor mu se predbacuje ponajviše zbog sporosti gradnje infrastrukture potrebne za održavanje Mundijala te slabe prodaje ulaznica, zbog čega je FIFA već intervenirala snižavanjem cijene.

- Naš je zajednički put građen na temeljima povjerenja, uvjerenosti u uspjeh, ali i strpljenja - kazao je Blatter zadovoljan dosad učinjenim.

- Nikada nisam sumnjao da će JAR uspjeti sve dobro organizirati. Kada sam govorio da za Mundijal 2010. imam i B i C plan, pritom sam mislio samo na Južnoafričku Republiku - dodao je prvi čovjek svjetskoga nogometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije