Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A bilo je dogovoreno...

Blatter: SAD vodi istragu protiv Fife jer im nismo dali domaćinstvo SP-a!

Michel Platini, Sepp Blatter
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.10.2015.
u 14:53

– Na razini diplomacije bilo je planirano da SAD i Rusija dobiju svjetska prvenstva. No, Platini je u posljednji trenutak odlučio podržati Katar i plan je propao

Sepp Blatter, predsjednik Fife koji je na odlasku, komentirao je činjenicu da zbog svih afera koje tresu čelnu nogometnu organizaciju glavni sponzori otkazuju ugovore.

– Ma to su sve američke tvrtke, a svi su dovoljno inteligentni da uoče vezu između njih i istrage koju je pokrenuo SAD. Ne treba se to posebno isticati. Ostale tvrtke nisu imale nikakve zamjerke – rekao je Blatter koji je, zajedno s predsjednikom Uefe Michelom Platinijem suspendiran zbog toga što mu je 2011. godine isplatio dva milijuna franaka sumnjiva podrijetla.

Švicarac tvrdi da je sve namješteno, a našao je i poveznicu.

– Na razini diplomacije bilo je planirano da SAD i Rusija dobiju svjetska prvenstva. No, Platini je u posljednji trenutak odlučio podržati Katar i plan je propao. Stoga, istraga koju američke vlasti provode protiv Fife direktna je posljedica činjenice da im nismo dali domaćinstvo 2022. godine.

>>Rusija neće izgubiti domaćinstvo svjetskog prvenstva, to je isključeno

Komentara 4

DR
drose02
16:53 30.10.2015.

Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku na smetnji ali namjere su mi pozitivne pa se nadam da neće zamjeriti oni koje ovo ne bude zanimalo.Nudim mogućnost zarade od 10-tak tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi i to je razlog mog reklamiranja.Riječ je o kladionici točnije o kladjenju na jedan sport čiji sam veliki ljubitelj i poznavatelj a to je NBA košarka i pomoću kladjenja sam ispunio neke snove kao što su odlazak na utakmice NBA lige ili teniskog turnira u Wimbedonu a imam i dokaze za ovo što pričam .NBA je specifična u odnosu na sve druge lige jer sve ekipe igraju u prosjeku svaka dva dana,često i dan za danom te se uz kvalitetno praćenje i poznavanje košarke mogu zaraditi zaista jako lijepi novci.Znanja imam jako puno,želje i volje za gledanjem utakmica i njihovim analiziranjem još više a tu si i razni napredni programi koje koristim za analizu kao i league pass preko kojeg mogu gledati sve utakmica u prijenosima,snimkama te mogućnosti da gledam po 4 u isto vrijeme.Na ovaj projekt i analizu parova trošit ću i po 12 sati dnevno te ulazim zaista maksimalno ozbiljno sa željom da do ljeta i kraja lige ostvarimo veliki profit.Ono što želim naglasiti je da uvjeta za igru nema,dakle možete se uključiti i primati moje parove bez uplaćivanja bilo kakvog novca unaprijed a koji su mi ciljevi i zašto ovo radim objasnit ću Vam ako se javite na mail tenisnbasuradnja@gmail.com.

NO
nojemalo
17:14 30.10.2015.

ma i mene policija zaustavi jer sam vozia brzo,nisam ja vozia brzo nego je ograničenje malo

BL
blukac3
17:22 30.10.2015.

Iz aviona je vidljivo da Amrikanci(neznam koja je to nacionalnost) na svim poljima podmecu nogu danasnjoj Rusiji(znana nacionalnost i zato ce uvijek pobijediti) jer je Rusija/Putin rekao basta.😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije