Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Fife

Blatter: Bio je čisti penal, Lovren je nepropisno zaustavio Freda

12.06.2014., Sao Paulo, Brazil - Svjetsko nogometno prvenstvo, Brazil - Hrvatska. Vedran Corluka, Dejan Lovren.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
14.06.2014.
u 20:09

- Bilo je jako uzbudljivo i čvrsto do samog kraja. Jako sam sretan jer je kvaliteta igre odlična na početku natjecanja

Iako je cijeli svijet osudio japanskog suca Yuichija Nishimuru koji je oštetio Hrvatsku u prvom susretu SP-a protiv Brazila, krovna nogometna organizacija Fifa uporno ga brani. Prvo je istupio Thierry Weil, Fifin direktor marketinga, koji tvrdi da Brazil nije bio favoriziran, a na sučevu stranu stao je i predsjednik Sepp Blatter.

- Sudac je bio apsolutno u pravu. Jasno se vidjelo da je Lovren uhvatio Freda unutar kaznenog prostora i to je bez sumnje bio jedanaesterac, rekao je Blatter za brazilski UOL, a zatim se osvrnuo na utakmicu.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

- Bilo je jako uzbudljivo i čvrsto do samog kraja. Jako sam sretan jer je kvaliteta igre odlična na početku natjecanja. Bit će ovo veliko prvenstvo, prepuno uzbuđenja i iznenađenja.

Dodajmo kako je hrvatski izbornik Niko Kovač izjavio kako je bilo dosta priče o japanskom sucu te da je vrijeme da sve zaboravimo i okrenemo se susretu s Kamerunom. Utakmica u Manausu bit će iznimno važna, a pobjeda imperativ.

>>Fifa poručuje: Uvjeravamo vas da suci ne favoriziraju Brazil

>>'Nisam glumac, Lovren me spriječio u postizanju pogotka'

Komentara 97

KA
kavicakaka8
20:25 14.06.2014.

Blatter: Bio je čisti penal,nek ti i to bude,a SLOBODNO izjavi da se tvoja družba NEPROPISNO bogati-licemjeri-

Avatar Glina74
Glina74
20:23 14.06.2014.

cijeli svijet je vidio pogrešku sudca samo FIFA-Blato (hahaha) i Skolari i njegovi igrači ne kako vidimo Brazilska TV kuće su i samo više puta ponavljale da je sudac pogriješio ali što nam vrijedi kada FIFA kaže onda je toto tako to je napravljeno da se osjećamo kao kod kuće samo korupcija i laži

KA
kavicakaka8
20:28 14.06.2014.

šlep blatni od tebe bi mogli očekivati izjavu da se i SEVERINA nepropisno probudila u tuđoj zemlji-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije