Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak ide u dobrom smjeru

Blanka u Zaboku napravila magnetsku rezonanciju oba koljena

Blanka Vlasic
Antonio Bronić/Pixsell
27.09.2011.
u 10:43

Blanka Vlašić posjetila je Specijalnu bolnicu za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu te rehabilitaciju Sv. Klara u Zaboku gdje je napravila magnetsku rezonanciju oba koljena

To je nastavak osnovnog plana da sve tegobe koje je imala tijekom sezone još jednom dijagnosticira te da se napravi strategija liječenja. Kako bi potpuno rasteretila Ahilovu tetivu, Blanka ovih dana hoda pomoću štaka, a po riječima dr. Brune Lukšića oporavak ide u dobrom smjeru.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
12:48 27.09.2011.

bljaka na štakama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije