Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALE ĆE GA PREPORUČITI

Blackburn bi za Ibričića dao 7 milijuna eura

Senijad Ibričić
Goran Kovačević/VLM
01.12.2009.
u 18:24

– Ima ponuda, ima. Uh, kad bismo uhvatili toliki novac, to bi bilo odlično – kaže nam važan Hajdukov dužnosnik.

Ibričiću se to neće svidjeti, nedavno je zamolio da se takve informacije ne objavljuju, ali kako preskočiti da je za njega zainteresiran Blackburn.

Navodno su Englezi spremni bijelima platiti 7 milijuna eura za najboljeg igrača. Gradonačelnik Željko Kerum, koji vuče sve poljudske konce, zna za tu ponudu, prepričava je svojim prijateljima, a svjestan je da Ibričićeva prodaja donosi spas Hajduku. Jer, nitko u Poljudu trenutačno ne zna kako napuniti praznu blagajnu, kako zatvoriti proračun za sljedeću godinu koji bi, po riječima predsjednika Joška Svaguše, trebao iznositi oko 50 milijuna kuna. Baš koliko bi Hajduk zaradio prodajom Ibričića u Blackburn.

– Ima ponuda, ima. Uh, kad bismo uhvatili toliki novac, to bi bilo odlično – kaže nam važan Hajdukov dužnosnik.

A u Blackburnu bi Ibričića dočekao bivši suigrač Nikola Kalinić, koji će danas nastupiti u četvrtfinalu Carling kupa protiv Chelsea.

– Volio bih da Ibričić dođe. Reći ću sve najbolje o njemu – kaže Kalinić.

U međuvremenu u Poljudu trener Edoardo Reja podastire tablicu iz koje izuzima dvoboj s Rijekom. Po njoj je, otkako je on na klupi, Hajduk bodovno izjednačen s Dinamom (u 11 utakmica 23 boda). Izgleda to dobro, ali Reja je zaboravio reći da je na toj tablici Šibenik prvi (25 bodova), a Cibalia i Osijek imaju isti broj bodova kao bijeli i plavi, dok je Slaven Belupo osvojio dva boda manje.

Komentara 1

DR
draga1955
13:06 02.12.2009.

Dali ste Gabrića, dali ste Kalinića, dajte i Ibru, a onda se ljutite na Reju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije